Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 25/10/2010


Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 25/10/2010

Γενικό Προφίλ
Η μέρα ξεκινά με ένταση μιας και δευτεριάτικα θα έχετε να αντιμετωπίσετε την «τρόικα» (αφεντικά, λουφαδόρους, ανυπόμονους) και να έχετε και χαμόγελο σαν την Γιάννα μετά το νέο botox. Υπομονή χρειάζεται και προσοχή, γιατί η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Από το απόγευμα και μετά οι τόνοι πέφτουν και εσείς αντιλαμβάνεστε τι καλό πράγμα είναι η σπιτική θαλπωρή. Home, sweet home……

Κριός
Με το καλημέρα και «καλή εβδομάδα», μάλλον το χέρι θα πρέπει, να μπει στην τσέπη. Ίσως αισθάνεστε την ανάγκη να μιλήσετε αλλά το «σπάει η φωνή μου σίδερα» είναι λίγο άκυρο σήμερα. Αισθηματικά, από το απόγευμα και μετά στρώνουν τα πράγματα. Δώστε χώρο και τονώστε τη σχέση σας απλά με καλή διάθεση. So simple.
Ταύρος
Μέχρι το απογευματάκι, η φράση «Ταύρος εν υαλοπωλείο», νομίζω πως αρμόζει γάντι. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή ιδιαίτερα μέσα στο χώρο της εργασίας, όπου γίνονται …πράγματα και θάματα. Ίσως θελήσετε να αντιδράσετε έντονα. Πιστέψτε με, αν το κάνετε, με μηνιαίο εισόδημα τα 460 του ΟΑΕΔ δεν τη βγάζετε. Επιπλέον, αποφύγετε να βγάλετε την όποια ένταση στο οικείο σας περιβάλλον.
Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα το πρωί, σας δίνει την ευκαιρία, έστω και με δύσκολο τρόπο να ξεδιαλύνετε την ήρα από το στάρι. Δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως από το απόγευμα και μετά η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο σας. Από εκεί και μετά το επικοινωνιακό σας ταμπεραμέντο απογειώνεται και τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά.
Καρκίνος
Σήμερα, ίσως πρέπει να είσαστε προσεκτικοί στις λεκτικές επικοινωνίες γιατί ίσως τα αιτήματα σας δεν θα τύχουν της αναμενόμενης αντιμετώπισης. Στα αισθηματικά , συμπτώματα εσωστρέφειας εμφανίζονται στον ορίζοντα. Ευτυχώς που το ταίρι σας …κατανοεί.
Λέων
Η σημερινή μέρα σα καλεί, να βάλετε τους στόχους σε τάξη. Δεν χρειάζεται ούτε κορώνες υπεραισιοδοξίας ούτε διάφορα τσιτάτα. Ακόμη, προσπαθήστε στα συναισθηματικά σας, να μην την πατήσετε. Ίσως κάποιοι σήμερα επιχειρήσουν να σας «ψαρώσουν». Καλή μέρα για να κλείσετε εκκρεμότητες με καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.
Παρθένος
Οι πρωινές ασχολίες – εργασίες θα κολλήσουν λιγάκι, με αποτέλεσμα τα νεύρα σας, να έχουν γίνει σαν χορδές από τη λύρα του θεού Απόλλωνα. Ό έρωτας για να λειτουργήσει χρειάζεται αυθορμητισμό. Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής. Αυτό να θυμάστε και δεν θα χάσετε.
Ζυγός
Σήμερα ίσως πρέπει να απαλλάξετε τον εαυτό σας από το άγχος. Το τηλέφωνο, ίσως σας σπάσει τα νεύρα λόγω της εμμονής κάποιων να σας δουν και να σας μιλήσουν. Στον εργασιακό τομέα, θα πρέπει, να μην είσαστε χύμα στο κύμα μιας και κάποιοι στο χώρο εργασίας έχουν αναγάγει τη λούφα σε επιστήμη και τελικά εσείς …τρέχετε.
Σκορπιός
Σήμερα αν και νιώθετε πολύ ισχυροί θα πρέπει, να προσέχετε, γιατί ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Η αισθηματική σας ζωή παίρνει τα πάνω της, γιατί αρχίζετε εσείς να θυμάστε τον παλιό, καλό εαυτό σας. Φροντίστε να είσαστε ειλικρινείς γιατί όπως λέει και μια …άστρο-παροιμία ο Σκορπιός ο ψεύτης την πρώτη μέρα χαίρεται.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα ξεκινά φουριόζικα κι εσείς από την ένταση και την ταχύτητα θυμίζετε κάτι από F16 έτοιμο, να φύγει από τον Άραξο. Στα αισθηματικά, αφήστε τη θεωρία και περάστε στην πράξη, γιατί δεν θέλει και πολύ να βγουν τίποτα φήμες. Αν το «πρόσωπο» σας αρέσει. ..ορμάτε.
Αιγόκερως
«Στην καρδιά μου τώρα έχω αλεξίσφαιρο γιλέκο». Μη φοβάστε στα αισθηματικά δεν έχετε αλλεργία είναι καρατσεκαρισμένο. Ανοίχτε το μυαλό σας και την καρδιά σας στον έρωτα διότι… καλή η εργασία και η καριέρα αλλά δυστυχώς ο χρόνος δεν ανακτάται. Εκδηλωθείτε!!
Υδροχόος
Οι όποιες δοκιμασίες του σήμερα είναι αντικατοπτρισμός του χθες. Στα εργασιακά, ίσως έχετε «φορτωθεί» περισσότερα από όσα αντέχετε και τελικά έχετε αρχίσει να ρετάρετε. Απρόσμενη βοήθεια από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος έρχεται κατά πόδας.
Ιχθύες
Η παρουσία του Ήλιου στον Σκορπιό ουσιαστικά σας καλεί να περάσετε όμορφα και να αφήσετε κατά μέρος την γκρίνια και τα παράπονα. Η προσφορά βοήθειας από τρίτους μπορεί να καθυστερεί αλλά είναι καθ οδόν. Πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα για το ταίρι σας. Τα έχει ανάγκη.

http://www.gossip-tv.gr/zodiac_story/61171/emeresies-problepseis-gia-ola-ta-zodia-gia-te-deutera-25102010

Σχολιάστε