Η αστρολογική τάση της ημέρας 27/10!


Κριός: η οικογένεια ή θέματα που συνδέονται με το σπίτι έχουν προτεραιότητα ως προς την επίλυση κάποιων θεμάτων, τα οποία σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Σχέσεις…..

Κριός: η οικογένεια ή θέματα που συνδέονται με το σπίτι έχουν προτεραιότητα ως προς την επίλυση κάποιων θεμάτων, τα οποία σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Σχέσεις ή συνεργασίες θα σας απασχολήσουν.

Ταύρος: η ημέρα θα έχει πολύ τρέξιμο, επαφές και ειδήσεις. Θα αναγκαστείτε να υπερασπιστείτε τα εργασιακά σας δικαιώματα ή ένα συμβάν θα δημιουργήσει καθεστώς σύγχυσης ή εξαπάτησης. Ένα φλερτ στον χώρο εργασίας σας αναστατώνει…

Δίδυμος: θα θελήσετε να ξοδέψετε χρήματα για την οικογένεια σας αλλά το ερώτημα έχετε την δυνατότητα να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη σας? Τα ερωτικά σας θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον επαγγελματικό σας χώρο ή θα μπείτε σε δίλλημα προτεραιότητα στον έρωτα ή να βγάλω χρήματα?

Καρκίνος: η σελήνη στο δικό σας ζώδιο και μια επιπλέον λάμψη και γοητεία θα την έχετε όπως και μια τάση κυκλοθυμίας να παίζει με τα νεύρα σας. Ένα νομικό θέμα ή κάτι που αφορά την οικογένεια θα σας δημιουργήσει έντονο άγχος.

Λέων: την σημερινή ημέρα θα σας πιάσει μια τάση απομόνωσης. Αν το κάνετε τουλάχιστον μείνετε στο σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και περάστε δημιουργικά. Ένα οικονομικό θέμα ή κάποια χρήματα που δανείσατε στο κοντινό σας περιβάλλον θα ανοίξει μέγα θέμα.

Παρθένος: η σελήνη θα σας σπρώξει να ασχοληθείτε με προβλήματα φίλων ενώ τα οικονομικά σας σε συνάρτηση με τον σύντροφο θα σας απασχολήσουν σημαντικά. Αν δεν έχετε σύντροφο τότε μια συνεργασία θα σας γεμίσει με πολλά ερωτηματικά!

Ζυγός: η σελήνη στον οίκο της καριέρας και θα ανοίξει θέματα που θα πρέπει να λύσετε. Χρήματα που αφορούν την εργασία σας θα σας απασχολήσουν.

Σκορπιός: μια κοντινή μετακίνηση ή ένα ταξίδι αστραπή θα είναι στο σημερινό πρόγραμμα. Το πρόβλημα είναι στα ερωτικά σας όπου η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη και αυτό σας θυμώνει. Ξεκαθαρίστε το τοπίο λοιπόν!

Τοξότης: σεξουαλικά και οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν την σημερινή ημέρα με διαφόρους τρόπους. Κάτι που θέλετε να πραγματοποιήσετε θα βρει εμπόδιο πρόσωπα της οικογενείας σας.

Αιγόκερως: η σελήνη θα ρίξει φως σε προβλήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Μια διαφωνία ή ένας κακός χειρισμός στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας κοστίσει, οπότε δώστε προσοχή να μην φάτε την πατάτα.

Υδροχόος: η υγεία και η διατροφή θα σας απασχολήσουν την σημερινή ημέρα. Νομικά και οικονομικά νούμερο ένα στην λίστα προτεραιοτήτων σας.

Ιχθύες: η σελήνη θα σας κάνει ιδιαίτερα ευσυγκίνητους σήμερα. Η οικονομική αστάθεια από την μια και από την άλλη τα πολλά έξοδα θα σας δημιουργήσουν μεγάλο θέμα.

http://astrogossip.gr/2010/10/26

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s