ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ….


Έγινε και αυτό στην Ελλάδα . Όλες οι αμερικανιές θα συμβούν και εδώ . Διαβάστε και κλάψτε ή γελάστε … ανάλογα με τα κέφια .

Κλέφτης που καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκισης , για κλοπή φορτηγού απο εταιρία , έκανε μήνυση στον ιδιοκτήτη στης εταιρίας , σε τηλεοπτικό σταθμο και σε δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού στην Πάτρα , για παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων . Το αιτιολογικό  ήταν ότι , ο ιδιοκτήτης έδωσε της κασέτες από το κύκλωμα ασφαλείας στις οποίες ήταν καταγεγραμένες οι κινήσεις του , στον τηλεοπτικό σταθμό για να τη μεταδόσει . Το τραγελαφικό ειναι οτι , το δικαστήριο δικαίωσε τον επίδοξο κλέφτη και μηνυτή σε πρώτο βαθμο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και τώρα  ο ιδιοκτήτης και θύμα βρίσκεται αντιμετωπος με την περίπτωση να πρέπει να καταβάλει παχυλή αποζημείωση .

Το γεγονός , θυμίζει ένα άλλο περιστατικο , στην χωρα της δικομανίας τις ΗΠΑ . Εκεί , ένας διαρήκτης , είχε μηνυσει τους ιδιοκτήτες του σπιτίου γιατί κατά την διάρκεια της διάρηξης είχε σκοντάψει σε παρατημένο παιχνίδι του γιου τους και είχε σπάσει το χέρι του …. και δικαιώθηκε …..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s