Νέος νόμος δίνει τέλος στα χάμπουργκερ !!!!


Νέος νόμος δίνει τέλος στα χάμπουργκερ

Η αρχή του τέλους ήρθε για την «αυτοκρατορία των χάμπουργκερ», καθώς ο νέος νόμος που θεσμοθετούν οι ΗΠΑ με περιορισμούς για το «γρήγορο» φαγητό, αναμένεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα σε μια ήδη παρακμάζουσα βιομηχανία.

Αν και ο νόμος που ψηφίστηκε ισχύει αρχικά μόνο για την αμερικανική επαρχία Σάντα Κλάραστο Σαν Φρανσίσκο, εντούτοις, αναμένεται να κάνει την αρχή που θα δώσει και τη χαριστική βολή στις αλυσίδες φάστ φούντ. Τι προβλέπει ο νόμος; ότι από την επόμενη χρονιά όλες οι επιχειρήσεις γρήγορου φαγητού στο Σαν Φρανσίσκο θα πρέπει να περιορίσουν τις θερμίδες, τις ποσότητες αλατιού και λίπους που περιέχουν τα χάμπουργκερ για παιδιά, ενώ απαγορεύτηκετα παιδικά γεύματα να συνοδεύονται από παιχνίδια και μικροδωράκια.

 

Αν αυτή η κίνηση βρει μιμητές, τότε τα ταχυφαγεία της Δύσηςπου ήδη αντιμετωπίζουν τριγμούς, ή θα πρέπει να κάνουν τα γεύματα του πιο υγιεινά, ή θα πρέπει να κλείσουν μιας και η υγιεινή διατροφή τις τελευταίες δυο δεκαετίες έχει περάσει στην αντεπίθεση, με την κίνηση στα εστιατόρια φαστ φουντ συνεχώς να μειώνεται παρά την μείωση στις τιμές των γευμάτων.

http://www.star.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s