Έχεις Γράμμα …. by AquaLove No1


Από σήμερα , ξεκινάει μια νέα στήλη : Έχεις Γράμμα … by AquaLove

Ύστερα από μία ιντερνετική γνωριμία που είχα με μία κοπέλα , την AquaLove , όπως είναι το nickname της , για λόγους εντελώς προσωπικούς της , αποφάσισε να μου δώσει ερωτικές της επιστολές για να τις δημοσιεύω στο blog μου . Μου διευκρίνισε , ότι αυτές τις επιστολές , δεν τις έστειλε τελικά αλλά τις κράτησε σαν ένα προσωπικό ημερολόγιο …

Στις 5 πρώτες επιστολές της που έλαβα , μόλις ολοκλήρωσα την ανάγνωσή τους , έπιασα τον εαυτό μου με ένα χαζό αλλά οικείο χαμόγελο … Μάλλον γιατί μέσα απο μερικές γράμμες σε μια επιστολή  , είδα κάπου εκεί μέσα και ένα κομμάτι του εαυτού μου , πριν από πολλά χρόνια , τότε που δεν υπήρχε το ίντερνετ και η επικοινωνία συμπεριλάμβανε ακόμα και τα γράμματα ..

Ελπίζω και όσοι άλλοι ασχοληθούν να παρακολουθήσουν την ροή των επιστολών , τις οποίες θα δημοσεύω σε ΟΧΙ ημερολογιακή σειρά , να σας θυμήσουν  όμορφες και τρυφερές στιγμες ….


Έχεις Γράμμα   Νο1

24 – 9 – 1994      Σάββατο

Αγάπη μου,

Όπως βλέπεις σου ξαναγράφω ύστερα από  τηλεφώνημα . Είπα πως δεν θα σου γράψω , μα δεν άντεξα . Έπρεπε να διατυπώσω τις σκέψεις μου .Επί τη ευκαιρία , σου το γράφω κιόλας !

Ύστερα από την τελευταία σου κρίση , όπως κατάλαβες , άρχισα να είμαι απαισιόδοξη . Περιληπτικά , ( για να μην σε πρήζω κιόλας …) , οι απαντήσεις που μου έδινες σε ερωτήματα που σήμαιναν αρκετά για μένα , γιατί όπως σου είπα  ¨κρεμόμουν ¨από τα λόγια σου , δεν με ικανοποίησαν . . .

Πίστευα σε εσένα και τα λόγια σου με απογοήτευσαν , μερικώς .

Τέλος πάντων , ποτέ δεν πίστευα πως ανάμεσα μας , θα προέκυπτε θέμα , στα σοβαρά , εγκατάλειψης .Ποτέ δεν πίστευα πως θα θεωρούσες πιθανό , να αναζητήσεις κάποια άλλη ! Εξεπλάγην !

Μαζί με όλα τα άλλα που λες , δημιουργήθηκε μια κρισάρα .

Μέχρι τότε , μου άρεσε να  ¨εξαρτώμαι¨ από εσένα  , να πιστεύω σε εσένα , να σε εμπιστεύομαι γιατί πίστευα πως κι εσύ , αισθανόσουν το ίδιο. Τα λόγια σου όμως , απέδειξαν το αντίθετο , δυστυχώς .

Σ’αγαπώ  και ήθελα να είμαι όσο πιο γνήσια και αυθεντική μαζί σου . Έτσι σου έδειξα κάθε αδυναμία μου , μέχρι που έγινες εσύ η αδυναμία μου…

Καταλαβαίνεις λοιπόν ,πως δυσκολεύομαι πάρα πολύ να πάρω κάποιες αποφάσεις για τον εαυτό μου . Ύστερα από όλα αυτά , είμαι σχεδόν σίγουρη , πως μια μέρα θα με εγκαταλείψεις παρ’όλη την αγάπη που σου έδωσα και θέλω να σου δίνω ( … και να σου δείχνω ).

Δεν μπορείς να φανταστείς , πόσο δύσκολο μου είναι, να κοιτάω περισσότερο τον εαυτό μου , στη σχέση μας .

Ότι και αν έκανα , δυστυχώς δεν το αναγνώρισες και νομίζω πως είναι ανώφελο να δίνεις πράγματα , όταν δεν τα βλέπουν και δεν τα αναγνωρίζουν .

Θέλω να μείνω μαζί σου για πάντα , μα δεν αισθάνομαι πως και εσύ έχεις αυτήν την ανάγκη. Φανταζόμουν πως η αγάπη μας δεν είναι τόσο ψεύτικη όπως όλα γύρω μας και ότι τίποτα δεν θα κατάφερνε να τη διαβρώσει .

I wish you were here!

Αφιερωμένο : “God grant me the serenity to accept things I cannot change , the courage to change things I can and the wisdom to know the difference “ .

Aqua Love

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s