Επιδότηση για το κόψιμο του τσιγάρου !!!


Επιδότηση για το κόψιμο του τσιγάρου

https://i0.wp.com/www.newsbeast.gr/files/temp/9D4EFB7FA6B8BC2D7A8292F90E35CD3B.jpg

Αυτή είναι κυβέρνηση! Την ώρα που στην Ελλάδα μας κόβουν τους μισθούς, τις συντάξεις και το κάπνισμα με το έτσι θέλω, στη μακρινή Αυστραλία η κυβέρνηση αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα τους πολίτες που θέλουν να απαλλαγούν από τη βλαβερή συνήθεια. Έτσι λοιπόν, με πρωτοβουλία της πρωθυπουργού, αποφασίστηκε η επιδότηση του καπνίσματος για τους συνταξιούχους και τους πολίτες που έχουν χαμηλά εισοδήματα.

Οι δικαιούχοι λοιπόν θα μπορούν να αγοράζουν τα ειδικά χάπια και τα αυτοκόλλητα νικοτίνης λοιπόν που βοηθούν στο κόψιμο του τσιγάρου σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Ενδεικτικά, συνταγές που θα στοίχιζαν κανονικά 140 δολάρια το μήνα, τώρα θα στοιχίζουν μόνο 5.40 δολάρια συνολικά.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας της υπουργού Υγείας, Ν. Ρόξον, να ενθαρρύνει τους Αυστραλούς να κόψουν το κάπνισμα.
«Ο καρκίνος μαστίζει την Αυστραλία, παίρνει τόσες ζωές και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η μείωση του αριθμού των καπνιστών, είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος να πατάξουμε τη φοβερή αυτή ασθένεια», είπε η κ. Ρόξον.

ΑΠΟ :

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s