Χρησιμοποιούν τα ορτύκια το τραμ; . . . by Εκ Των Έξω


Χρησιμοποιούν τα ορτύκια το τραμ;

Χρησιμοποιούν τα ορτύκια το τραμ; Η λογική λέει όχι, αλλά μέσα από μια αλληλουχία σκέψεων, λίγο εκκεντρικών και ίσως με μια πινελιά παράνοιας μπορεί να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ίσως και τα συμπαθή πουλάκια να έχουν κάποια οφέλη από τη χρήση του.

Πρόσφατα δημιούργησα μια φάρμα εκτροφής ορτυκιών. Έχτισα ένα ξύλινο σπιτάκι, με μια μικρή φωλίτσα και ταίστρες. Αγόρασα από ένα pet shop τέσσερα, και τα εναπόθεσα. Τα βάφτισα Αδάμ, Εύα, Παντοδύναμο και Κατηραμένο Όφι. Δεν τα ξεχωρίζω βέβαια ποιο είναι ποιό, αλλά το βρίσκω γουστόζικο και γελάω. Περιμένω να κάνουν αυγά, και θα τα πουλάω σε τρεις κοντινούς φούρνους προς 10 λεπτά του ευρώ. Υπολογίζω πως θα πετύχουμε turnover γύρω στο 2021 με τα υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα. Θα μπούμε λίγο μέσα αλλά απολύσεις δεν θα κάνω. Όταν κάνουν παιδάκια, θα μεγαλώσει η επιχείρηση. Τότε θα φτιάξω και θήκες πλαστικές με σήμα το λογότυπο της φάρμας. Και επειδή πουλάει πολύ το βιολογικό, εγώ θα το ονομάσω Πρότυπο Βιοχημικό Κέντρο Εκτροφής Ορτυκίων για να δημιουργήσω με αυτό τον τρόπο ένα νέο trend όσον αφορά τις διατροφικές συνήθειες Αθηναίων και μη.

Γέννημα-θρέμμα Αθηναίος, πρώτη φορά όμως χρησιμοποίησα το τραμ προ ημερών. Μου άρεσε τόσο που το έψαξα, και διαπίστωσα ότι είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος μετακίνησης. Μπορείς να πάρεις το ποδήλατό σου, να κατεβείς παραλία, να κάνεις βόλτες, και πάλι πίσω. Οικολογικό στο έπακρο, δεν χρειάζεται να σκάβεις λαγούμια ωσάν το Μετρό, φυτεύεις και γρασιδάκι στις ράγες, και έχεις το πιο φθηνό και οικολογικό τρόπο μετακίνησης για μια μεγαλούπολη, όπως είναι η Αθήνα (και η Μεγαλόπολη, φυσικά).

Που κολλάει ο τίτλος; Πουθενά δυστυχώς. Απλά ήθελα να βρω έναν τρόπο να προκαλέσω το ενδιαφέρον του αναγνώστη ώστε να διαβάσει όλο το άρθρο. Αν το σκεφτεί κανείς όμως, και το ορτύκι ακόμη ωφελείται από τη χρήση του τραμ. Καθαρότερος αέρας να αναπνέει το καημένο. Θέλετε κι άλλα; Αφήστε το αυτοκίνητο, μαζέψτε χρήματα, πάρτε ένα ποδήλατο και το απογευματάκι βόλτα με το τραμ.Α, και για μεζέ, αφήστε γλυκά και πατατάκια και φάτε κανένα αυγό ορτυκιού. Κάνετε καλό σε σας, στο τραμ, και πιο πολύ σ’εμένα!!!

 

… Εκ Των Έξω

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s