Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ … by The Player


2011

Xρονιά ορόσημο, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε οι προύχοντες τις παγκόσμιας κοινωνίας.

Από την ημέρα που η <<κρίση>> , χτύπησε την πόρτα της Ελλάδας και εμείς της ανοίξαμε , ένα τεράστιο ερώτημα με βασανίζει .

Ας υποθέσουμε ότι σε μερικά χρόνια , έχουμε ξεπεράσει την κρίση , έχουμε μειώσει τα ελλείμματα , τα έχουμε τακτοποιήσει  όλα τέλος πάντων . Το ερώτημά μου είναι , πόσο καιρό θα χρειαστούμε για να τα κάνουμε όλα μπάχαλο ? Και φυσικά  το ερώτημα το θέτω σε χρόνο πρώτο πληθυντικού , από βλακώδη ευγένεια .

Εγώ λέω πως από την επόμενη μέρα  που θα βγούμε από την κρίση , ξανά προς τα σκατά θα περπατάμε .

Όσο δεν είναι λαϊκή απαίτηση , να αλλάξει εντελώς ο νόμος περί  ΑΝ – ευθυνότητας των υπουργών και βουλευτών , όσο ισχύει η βουλευτική ασυλία και η παραγραφή των αδικημάτων τους , ο τόπος δεν πρόκειται να βρει γιατρειά .

Ακούω τα κόμματα της αριστεράς να φωνάζουν , δικαίως , για τα εργατικά δικαιώματα . Όμως , δεν ακούω κανέναν να φωνάζει και να κάνει σύνθημα , την άρση της ατιμωρησίας  αυτών που πραγματικά βύθισαν την χώρα στην χρεοκοπία . Δεν βλέπω καμία παλλαϊκή διαδήλωση έξω από την βουλή από τον κυρίαρχο λαό , να ζητάει τα δίκαια και τα αυτονόητα : ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ !

Εμένα και εσένα , τον απλό πολίτη , έχουν το δικαίωμα να με παραπέμψουν σε δίκη και να με φυλακίσουν , επειδή ίσως δεν θα μπορώ να δώσω τον φόρο μου εγκαίρως . Και θα έχουν αυτό το δικαίωμα από το πρώτο ευρώ που θα χρωστάμε . Οι κύριοι που είναι στα βουλευτικά έδρανα , όχι μόνο οι σημερινοί  αλλά όλοι όσοι έχουν καθίσει από την μεταπολίτευση και μετά , έχουν το ελεύθερο να κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα ( τα λεφτά μας δηλαδή…) , συχνότατα να τα τσεπώνουν κανονικά και να κυκλοφορούν ελεύθεροι , όμορφοι και ωραίοι . Και να μας βρίζουν και από πάνω . Και να μας λένε κλέφτες , αγύρτες , κοπρίτες , διεφθαρμένους.

Λοιπόν , θέλετε κύριοι να σηκώσω το βάρος της κρίσης ? Θέλετε να δώσω και την ψυχή μου ακόμα για αυτήν την πατρίδα που λατρεύω ? Θα το ΚΑΝΩ ! Αλλά πρώτα από όλα , τίμια και απλά , να γίνει καταμερισμός ευθυνών και μετά να έρθει ο λογαριασμός σε όλους . Στον καθένα ότι αναλογεί . Γιατί , μπορεί να τα  φάγαμε μαζί αλλά το τραπέζι δεν ήταν ρεφενέ . Ότι έφαγε ο καθένας , αυτό να πληρώσει .

Οπότε η πρότασή μου είναι η εξής :

ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΡΑ !

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ !

ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ !

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΣΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ , ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ !

ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ !

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ!

Αυτό είναι δικαιοσύνη ….

Και επιτέλους , ας ξαναφέρουμε στην συνείδηση του Έλληνα , τις έννοιες που αυτή η χώρα γέννησε . Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ , την ΙΣΟΤΗΤΑ , την ΗΘΙΚΗ , την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .

Έννοιες όπως ΕΘΝΟΣ , ΠΑΤΡΙΔΑ , ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ , ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ , ΣΕΒΑΣΜΟΣ , ΑΛΗΘΕΙΑ , ΕΥΓΕΝΕΙΑ , που τόσο πολύ έχουν πολεμηθεί  και μολυνθεί από ξένα κέντρα και τα όργανά τους  , μέσα στην ίδια μας την πατρίδα , ας ξαναγίνουν στυλοβάτες στην προσπάθεια μας για ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ !

Τhe Player

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s