Σχόλιο σχετικά με την κατάληψη της Νομικης Σχολής


Σχόλιο σχετικά με την κατάληψη της Νομικης ΣχολήςΗ σωστή ενέργεια είναι πλέον να γίνει και ένας φράχτης και γύρω από τη Νομική Σχολή, με πόρτες που να ανοίγουν με ηλεκτρονικό face control. Να έχουν καταχωρηθεί τα μάτια των εγγεγραμμένων φοιτητών και όταν ο φοιτητής που θα μπαίνει στην πόρτα κουβούκλιο για αυτοματοποιημένο έλεγχο προτού μπεί, διαπιστώνεται ότι τα μάτια είναι τα δικά του, θα του επιτρέπεται η είσοδος. Το ίδιο θα γίνεται και στα αποχωρητήρια της Νομικής.

Έτσι θα διασφαλίζεται και το πανεπιστημιακό άσυλο, χωρίς την παρουσία της Αστυνομίας και παράλληλα δεν θα μπαίνουν έτσι εύκολα οι λαθρομετανάστες στη Νομική Σχολή.

Βεβαίως, επειδή δεν έχει όρια η φιλευσπλαχνία των οπαδών του ΣΥΝ, όταν υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις, οι εμπλεκόμενοι φοιτητές του, με αίσθημα ευθύνης θα υποβάλλονται σε εγχείρηση κερατοειδούς για να τους δανείσουν στους λαθρομετανάστες να μπαινοβγαίνουν με τον τρόπο αυτό ανεμπόδιστα στη Νομική Σχολή.

Επόμενοι στόχοι τους οποίους ίσως να σκέφτεται να γεμίσει με λαθρομετανάστες ο ΣΥΝ:

– Όλα τα υπόλοιπα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

– Το Θωρηκτό Αβέρωφ, με τη συνοδεία πορνομοντέλου, για να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και στη συνέχεια να παραμείνουν εκεί μέχρι να δικαιωθούν.

– Η Ακαδημία Αθηνών.

– Τα κεντρικά Γραφεία του ΙΚΑ

– (Τα Γραφεία της οδού Κουμουνδούρου, δεν είναι διαθέσιμα επειδή βάφονται)

– Το Πολεμικό Μουσείο.

– Ο Ναύσταθμος του Πολεμικού Ναυτικού.

– Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

– Ο Εθνικός Κήπος (θα εκδιωχθούν οι πάπιες από τα κλουβιά στα οποία έχουν εγκλειστεί εδώ και 4 χρόνια λόγο φόβου της γρίππης των πτηνών και θα ξαναδοθούν στις λιμνούλες, όπου συνήθιζαν γέροι και παιδιά και τους πετούσαν ψωμί από κουλούρι, ενώ οι λαθρομετανάστες θα μπούν στα κλουβιά ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ 1234 – ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ 567)

αναγνώστης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s