Ανακαλύψτε ξανά το γαλλικό φιλί !!!


Ανακαλύψτε ξανά το γαλλικό φιλί !!!

Όταν λέμε γαλλικό φιλό εννοούμε δυο άτομα, που χρησιμοποιούν μόνο τα χείλη τους, όπως υπάρχει επαφή και μεταξύ των γλωσσών τους. Μια

απλή πράξη, που κάνουμε με μεγάλο πάθος και από την οποία νιώθουμε μεγάλη ευχαρίστηση. Επίσης είναι χρήσιμη για την υγεία. Με τι ακριβώς τα γαλλικά φιλιά είναι χρήσιμα για σας:


 • «Καίει» θερμίδες

 • Το φιλί με μεγάλη διάρκεια αυξάνει την καρδιακή συχνότητα με πάνω από 100 παλμούς ανά λεπτό και το ποσοστό των ορμονών στο αίμα του ανθρώπου. Για παράδειγμα – ένα γαλλικό φιλί, που διαρκεί 1 λεπτό χάνετε περίπου 6,4 θερμίδες.


 • Για την συναισθηματική υγεία

 • Το φιλί εξασφαλίζει μια καλή διάθεση, βελτιώνει την ψυχολογία και  την αυτοπεποίθηση του ανθρώπου. Επίσης ηρεμεί το νευρικό σύστημα και προλαμβάνει το άγχος, εμποδίζοντας τον σχηματισμό των ορμονών του στρες –  γλυκοκορτικοειδών. Το όφελος όσον αφορά την συναισθηματική υγεία οφείλεται στο γεγονός, ότι το γαλλικό φιλί, που έχει  μεγάλη διάρκεια διεγείρει την παραγωγή των ορμονών – οξυτοκίνης, σεροτονίνης και την έκκριση της αδρεναλίνης.


 • Εμποδίζει τη φθορά των δοντιών

 • Το φιλί με μεγάλη διάρκεια χρόνου βοηθάει στην ομαλοποίηση του Ph στο στόμα και διεγείρει τους σιελογόνους αδένους και το σάλιο εκτός ότι περιέχει διάφορα στοιχεία, όπως το ασβέστιο, ο φώσφορος, αποτελεί και ένα καθαριστικό υγρό, που αποβάλλει τα βακτήρια, τα οποία δημιουργούν διάφορα προβλήματα μέσα στο στόμα.

  Για την ομορφιά

  Το γαλλικό φιλί αποτελεί μια τέλεια άσκηση για τους μυς του προσώπου, που προκαλεί ένταση σε περισσότερους από 30 μυς του προσώπου. Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται χάριν στο οποίο το φιλί έχει anti-age αποτέλεσμα και η επιδερμίδα γίνεται πιο νωπή.

  Για την ανοσία

  Κατά την διάρκεια του φιλιού αυξάνεται και η καρδιακή συχνότητα, το οποίο συμβάλλει στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, μ’αυτό τον τρόπο τα κύτταρα λαμβάνουν μεγαλύτερο ποσοστό οξυγόνου, ενισχύοντας τη ζωτικότητα. Επίσης έχει και αναλγητική δράση , χάριν στις ορμόνες ενδορφινών. Όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια του φιλιού, τόσο μεγαλύτερη ποσότητα ενδορφινών παράγεται στον οργανισμό μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s