ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…by DareDevil


ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΑΞΗ

ΚΑΙ Ο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

 

Τους τελευταίους 2 μήνες, τα γεγονότα στην Β.Αφρική και την Μέση Ανατολή είναι καταιγιστικά. Εξεγέρσεις, διαδηλώσεις, επαναστάσεις…
Θα επικεντρωθώ περισσότερο στα γεγονότα της Αιγύπτου γιατί έχω κάποια πληροφόρηση για τα τεκτενόμενα εκεί από πρώτο χέρι.
Τί έγινε ξαφνικά και οι Αιγύπτιοι ξεσηκώθηκαν εναντίον ενός ήρωα τους? Ο Μουμπάρακ ήταν αυτός που πήρε και εξύψωσε το ηθικό όλης της Αιγύπτου με τις στρατιωτικές και διπλωματικές του νίκες , όλα αυτά τα χρόνια.
Από την άλλη, ήταν το τέλειο όργανο της παγκοσμιοποίησης και των Αμερικανών στην ευρύτερη περιοχή. Ο μοναδικός που έχει αναγνωρίσει το κράτος του Ισραήλ, ο εγγυητής σε κάθε συνομιλία μεταξύ Αράβων και Ισραηλητών. Η τέλεια μαριονέτα. Τί έγινε όμως που εξόργισε τόσο πολύ τα αφεντικά του και τον πολέμησαν με τόση μανία, μέχρι να τον ρίξουν από την ηγεσία της Αιγύπτου ?
Αυτό που μου είπαν , είναι πως στο σχεδιασμό της Νέας Τάξης για εμπλοκή σε πόλεμο με το Ιραν, ο Μουμπάρακ έλεγε ΟΧΙ και αυτή του η άρνηση είχε επιρεάσει όλους τις ηγέτες τόσο της Β.Αφρικης όσο και της Αραβικής χερσονήσου.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Αίγυπτος είναι ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα των Αμερικανικανικών μυστικών υπηρεσιών. Το σύνθημα δόθηκε από τα γεράκια της Ουάσιγκτον και οι παρακρατικοί στην Αίγυπτο δημιούργησαν το χάος. Χιλιάδες οι αθώοι νεκροί και ας μιλάνε για μερικές εκατοντάδες τα ΜΜΕ. Το ψευτοσύνθημα που έδωσαν στο λαό. ήταν ο εκδημοκρατισμός… Εδώ γελάμε !!!

Επίσης για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Μουμπάρακ ΔΕΝ παραιτήθηκε ΠΟΤΕ ! Αλλά φρόντησαν να τον παραιτήσουν … έπαθε εγκεφαλικό λένε. Και ως εκ θαύματος ανέλαβε ο στρατός!
Που είναι ο Μουμπάρακ ?
Σε ένα τεράστιο γεγονός, τα ΜΜΕ έχουν αποκρύψει επιμελώς όλα τα πραγματικά στοιχεία. Βλέπετε τα γεγονότα πήραν μια περίεργη τροπή, που δεν την περίμεναν. Ο λαός της Αιγύπτου , πραγματικά πίστεψε στον εκδημοκρατισμό της χώρας του.

Φανατικοί μουσουλμάνοι στην πλειοψηφία τους και ορκισμένοι εχθροί του Ισραήλ, πίστεψαν ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές και θα φέρουν τον ηγέτη που αυτοί επιθυμούν δηλαδή έναν ισλαμιστή , αντισιωνιστή! Κρύος ιδρώτας έκοψε την ηγεσία του Ισραήλ και της Ουάσιγκτον, που έπρεπε να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Ο δικτάτορας μεν πατριώτης δε Μουμπάρακ, πρόσφερε στον λαό του ελεύθερες εκλογές σε 7 μήνες , χωρίς την δική του συμμετοχή ή καποιου άλλου μέλους της οικογενειας του.
Αυτό δεν βόλευε τα σχέδια των Αμερικανών. Ένα εγκεφαλικό και η ανάληψη της εξουσίας από το στρατό, μέχρι να φυτέψουν τον αχυράνθρωπό τους στη ηγεσία, ήταν πολύ πιο βολικό.Και αυτό έγινε…
Ο Μουμπάρακ, είχε το τέλος που είχαν όλοι οι αχυράνθρωποι της Νέας Τάξης όπως ο Σαντάμ Χουσεϊν και ο Μπιν Λάντεν. Το μήνυμα που δόθηκε για άλλη μια φορά είναι σαφές. Είστε όλοι αναλώσιμοι και αν αποκλίνεται έστω και στο ελάχιστο στις προσταγές μας, απλά θα πεθάνετε. Σταράτα λόγια.
Το μήνυμα δόθηκε και στις υπόλοιπες μαριονέτες… Ή ακολουθάτε ή έχετε την ανάλογη αντιμετώπιση.
Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται και μάλιστα βιαστικά. Το φυτίλι έχει ανάψει και οι διαθέσεις τους είναι πολύ άγριες.
Τα μάτια μας και το μυαλό μας πρέπει να είναι ανοιχτό. Τίποτα δεν θα είναι όπως το ξέραμε και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα.
Η παγκόσμια στρατιωτική σκακιέρα εδώ και 5 χρόνια ετοιμάζεται επιμελώς. Σύμμαχοι και αντίπαλοι διαλέγουν στρατόπεδα.Και μέσα σε όλα αυτά απλώνουν τον φόβο παγκοσμίως.

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΑΞΗ.

 

 

 

 


DareDevil

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s