ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ McDonald’s ….KFC…ΚΛΠ


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Mcdonalds

….KFC…ΚΛΠ

could it be so?

ΤΕΡΜΑ ΤΟ Μc Donalds και το K.F.C. G.K.

Αν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα McDonald’s είναι «κιμάς σόγια» ή κρέας αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να είχες φάει τον υγιεινό «κιμά σόγιας» και το μη τοξικό κρέας αλόγου.

Σύμφωνα με πηγές εξουσιοδοτημένες από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν,προέκυψε πρόσφατα, ότι το κρέας που χρησιμοποιούν τα McDonald’s για τα Χάμπουργκερ, προέρχεται από τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και κέρατα, τα οποία τρέφονται μέσω συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια τους και  που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς χόνδρους που δεν αναπτύσσονται ποτέ.

Όποιοι τα έχουν δει, διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το ότι παραμένουν ακίνητα για όλη τους τη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε ουρά και σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα (!), στην πραγματικότητα τα κεφάλια τους έχουν το μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που διαφαίνεται είναι αυτό που τους έχει μείνει για «στόμα» .

Δηλαδή δεν έχουν αυτά τα οποία δεν μπορούν να μετατραπούν σε τροφή, τα άχρηστα για τις εταιρείες fast food .

Η γενετική παραποίηση την οποία έχουν υποστεί, τα έχει μετατρέψει σε άψυχα αντικείμενα με τρομακτική ζελατινώδη εμφάνιση. Όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να τους αναγκάσει να αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους που λένε ότι τα χάμπουργκερ τους έχουν βάση βοδινό κρέας, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι στα λατινικά «βάση βοοειδών» σημαίνει ΠΡΑΓΜΑ, και ότι παράγουν κρέας ΠΡΑΓΜΑ, οπότε ναι, μπορούν να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΩΝ.

Παρόλο που το  επιχείρημά τους δεν στέκει και είναι αρκετά δόλιο, η Οικονομική δύναμη είπε ότι το προσυπογράφει, αφού δωροδοκήθηκαν πολλοί άνθρωποι,σε διαφορετικές θέσεις, σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Για αυτό το λόγο, η McDonalds έχει την πολυτέλεια να ανακοινώνει ότι αυτό που

βάζουν στα χάμπουργκερ είναι 100% κρέας που έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΗ, δηλαδή   κρέας «ΠΡΑΓΜΑ», εκείνων των πραγμάτων που ξέρουν ότι αφήνουν να    μεγαλώνουν σε ψευδό-στάβλους και με Διαδικασίες αμφιβόλου ηθικής.

Αλλά ΠΟΤΕ δε θα δείτε να υπάρχει καμία επεξήγηση ή ανακοίνωση όπου τα McDonald’s να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν είναι «Βοοειδών»,    που είναι η κατάλληλη ονομασία για τον γενικό καθορισμό των ταύρων και των αγελάδων. Το χειρότερο από όλα αυτά, δεν είναι ότι τα    McDonalds χρησιμοποιούν τη γενετική παραποίηση για να διατηρήσουν μεγαλύτερη την παραγωγή, αλλά ότι αυτό το κρέας, έχει έμμεσες επιπτώσεις στην υγεία..

Οι ουσίες και οι τοξίνες που αναπτύσσουν τα «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» που εκτρέφουν τα McDonald’s, προκαλούν με το πέρασμα του  χρόνου μη αναστρέψιμες ζημιές στην υγεία .

Αν νομίζατε ότι αυτό το κάνουν μόνο τα McDonalds, πρέπει να ξέρετε ότι τα χάμπουργκερ των McNuggets και των McPollo, γίνονται από τα περισσεύματα της παραγωγής των KFC (παρακάτω θα διαβάσετε το σημείωμα σχετικά με τα KFC, και θα μάθετε την ποιότητα «φαγητού» που μας πουλάνε).Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν, φαίνονται την επομένη που έχετε φάει χάμπουργκερ των McDonald’s. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, υφίστανται δυσπεψία και κολίτιδα. Αρχικά φαινόταν ότι αυτά τα συμπτώματα δεν ήταν ύποπτα αλλά με το πέρασμα του χρόνου, η ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των έμμεσων  επιπτώσεων είναι ευδιάκριτη.

Είναι ένα φαινόμενο παρεμφερές με αυτό του AIDS, εφόσον επωάζεται και παραμένει κρυμμένο για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που λίγο λίγο φανερώνει τις κακοήθεις επιπτώσεις του.

Παρόλο που δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, σε μέρη όπως τον Καναδά, την Αυστραλία και φυσικά τις ΗΠΑ, έχει γνωστοποιηθεί από επιστήμονες ειδικευμένους στο αντικείμενο, ότι η νόσος του Αλτσχαϊμερ σχετίζεται με την κατανάλωση χάμπουργκερ των McDonald’s, όπως και άλλες ασθένειες των οποίων η προέλευση δε σχετίζεται με άλλεςαιτίες. Όπως διαπιστώνετε, όλα αυτά είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, και για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό όλοι να μάθουν, τι ποιότητα «φαγητού» μας προσφέρουν σε αυτά τα μέρη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας πουλάνε κάτι που δεν είναι αυτό που λένε. Μόνο με την πίεση θα μπορέσουμε να προκαλέσουμε να χρησιμοποιούν τα McDonald’s αληθινό κρέας βοδινού και όχι κρέας «ΠΡΑΓΜΑ».

Και το KENTUCKY; Τα KFC έχουν εδώ και χρόνια ξεφύγει από την παράδοση.

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που τρώνε στα KFC με θρησκευτική ευλάβεια.Δεν ξέρουν όμως τι πραγματικά τρώνε. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης έρευνας για τα KFC που έγινε στο πανεπιστήμιο του Νέου Χαμσαϊρ,ανακαλύφθηκαν ορισμένα ενοχλητικά γεγονότα.

Πρώτα από όλα παρατηρήθηκε ότι η εταιρεία άλλαξε το όνομά της. Από Kentucky Fried Chicken (Τηγανιτά Κοτόπουλα  Κεντάκι) έγινε KFC.

Μπορεί κάποιοι να πουν, Ε και; Αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν λόγω του τρόπου παρασκευής «FRIED»(τηγανιτά).. Δεν είναι όμως αυτό. Ο λόγος που μετονομάστηκε σε KFC είναι γιατί δεν μπορούν να  χρησιμοποιήσουν τη λέξη «CHICKEN». Γιατί; Τα KFC δε χρησιμοποιούν «αληθινά κοτόπουλα».

Χρησιμοποιούν γενετικά παραποιημένους οργανισμούς. Αυτά που αποκαλούν «κοτόπουλα» διατηρούνται ζωντανά μέσω διασωληνώσεων στο σώμα τους που διοχετεύουν αίμα και θρεπτικές ουσίες στη δομή τους. Δεν έχουν ράμφη,φτερά ούτε πόδια .. Η δομή τους έχει περιοριστεί δραματικά ώστε να περιέχει μόνο κρέας. Αυτό είναι πολύ καλό για τα KFC εφόσον δεν έχουν μεγάλο κόστος παραγωγής. Δεν χρειάζεται να τα ξεπουπουλιάζουν, ή να αφαιρούν ράμφος ούτε πόδια.

Η κυβέρνηση τους υπέδειξε να αλλάξουν όλα  τα μενού τους έτσι ώστε να μην αναφέρεται πουθενά η λέξη «κοτόπουλο».

Αν προσέξετε θα το παρατηρήσετε. Ακούστε και τις διαφημίσεις τους.

Εγγυώμαι ότι δε θα δείτε ή θα ακούσετε τη λέξη «κοτόπουλο». Είναι ένα

θέμα αρκετά ενοχλητικό.

Ελπίζω οι άνθρωποι να αρχίσουν να το συνειδητοποιούν και να το μεταφέρουν και σε άλλους

4 σκέψεις σχετικά με το “ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ McDonald’s ….KFC…ΚΛΠ

   • Την περιμενα τετοια συνομοσιολογικη απαντηση.
    Για οποιον ενδιαφερεται για την αληθεια λοιπον, να ξερετε οτι ειναι η πισω πλευρα απο νεογεννητο παπαγαλο, «Γκρι Αφρικανικο» κατα πασα πιθανοτητα ή κοκατιλ, μπορει και lovebird (δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα, λογω του οτι ειναι «πλατη» και χωρις αλλο μεγεθος αναφορας).
    Το λεω για να προσεχουν οσοι «τσιμπανε» απο συνομοσιολαγνικα δολωματα.
    Δεν λεω οτι τα τροφιμα των McDonalds, KFC, Goodys κλπ ειναι αθωα, αλλα μεχρι να δω με τα ιδια μου τα ματια ΒΙΝΤΕΟ (η εικονα παραποιειται ευκολα πλεον) απο τα διασωληνωμενα ζωα που αναφερουν ολοι αφελεστατα (και ω του θαυματος κανενας δεν εχει δει) θα μειδιω με αυτο το μοντερνο παραμυθι.
    Σκεφτηκε κανενας απο τους ονειροπαρμενους που διασπειρουν τετοιες αρλουμπες οτι το κοστος κατασκευης, γεννησης και διατηρησης στη ζωη μεχρι τη σφαγη, ενος τετοιου «οργανισμου» ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο απο το να χρησιμοποιησουν την φυσικη μεθοδο κτηνοτροφιας-σφαγης-κρεατοπαρασκευης;
    Ποιο το συμφερον λοιπον για μια επιχειρηση που αναζητα κερδη;
    Τι θελω και ρωταω; Παλι θα βρεθει καποια τρελη απαντηση, απο αυτες που σκοτωσαν την κοινη λογικη και τωρα ασελγουν πανω στο πτωμα της.

 1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ JIM, ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ E-MAIL) ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ – ΤΙ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.

  ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ «συνομοσιολογικη απαντηση» ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ. ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΩΜΕ. ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ. ΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΚΑΛΩΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΟΡΜΟΝΩΝ ΣΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ DNA ΑΡΑ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΝ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΤΕΡΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΟΡΜΑΛ ΔΕΝ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΚΤΛ.

  ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΡΟΖ ΠΑΣΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΩΝΙΑ, ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ CHICKEN NUGGETS ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΟΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΗ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ JAMIE OLIVER ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤA MCDONALD’S ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ;(http://www.dailymail.co.uk/news/article-2092127/Jamie-Oliver-Victory-McDonalds-stops-using-pink-slime-burger-recipe.html) (http://www.opposingviews.com/i/entertainment/mcdonalds-bows-pressure-chef-jamie-oliver-removes-pink-slime-burgers)

  ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ http://www.youtube.com/watch?v=9TCJGz-v5zg ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ PETA. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ (ΙΣΩΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΚΟΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. (ΥΓ: ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΩΣ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΟΡΜΟΝΩΝ – ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΗ – ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑ.)

  2ο ΥΓ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ JIM ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΩΘΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s