Μικρό Γράμμα σε Μένα


Μικρό Γράμμα σε ΜέναΚαλησπέρα καρδιά μου. Καιρό είχαμε να τα πούμε οι δυο μας και αφού δεν σ’έστειλε κανεις άλλος γράμμα τώρα τελευταία, είπα να σε στείλω εγώ, ναι, στην ίδια μου την καρδιά.

Καλή μου, που πήγες και μ’άφησες μόνη μου; Δεν είπαμε πως θα τα συζητούσαμε όλα πριν κάνουμε καμιά κίνηση είτε η μια είτε η άλλη; Γιατί βιάστηκες και έπεσες πάλι κατακόρυφα; Γιατί δεν με άκουγες όταν σου’λεγα να μην βιαστείς;

Δεν τα συζητήσαμε αυτά που είχαμε να ξεκαθαρίσουμε. Δεν άκουσες τα επιχειρήματα μου, απλά ακολούθησες άλλη φωνή, μια φωνή δικιά σου κάπου μέσα στις απύθμενες χαράδρες σου. Με πληγώνεις όμως όταν τα κάνεις αυτά και πληγώνεις και άλλους.

Το ξέρω, δεν βγαίνεις συχνά απ’το καβούκι σου, δεν σ’επιτρέπει ο κόσμος αυτός να το κάνεις, αλλά όταν βλέπεις ήλιο, βγες προσεκτικά. Αν καείς τι θα κάνω εγώ; Πως θα μπορέσω να σε γιάνω; Και αν σε χάσω, τι θα μου μείνει; Λυπήσου με, σε ικετεύω. Χαλάρωσε και άσε με να ζήσω ήσυχα.

Είσαι ότι πιο πολύτιμο έχω σ’αυτόν τον κόσμο. Μην ξανά προχωρήσεις χωρίς εμένα. Μην τρέξεις και μ’αφήσεις εδώ μόνη μου να μαζεύω τα κομμάτια σου.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s