Και νέος ιός στο Facebook – just saw who deleted and blocked


Παιδιά προσοχή, και νέος ιός με την μέθοδο του tag σε φωτογραφίες έσκασε στο facebook.

Το νέο κόλπο λέει ότι κατεβάζοντας ένα application θα μπορείτε να δείτε ποιος φίλος σας σας διέγραψε ή σας μπλόκαρε. Φυσικά κάνοντας μία τέτοια κίνηση το μόνο που καταφέρνετε είναι να δώσετε το προφίλ σας στα χέρια των επιτήδειων που στην καλύτερη περίπτωση θα χρησιμοποιούν εσάς για να στέλνουν διαφημιστικά και άλλους ιούς.

Φυσικά παίζει να σας πετάξουν και τελείως έξω και να οικειοποιηθούν το προφίλ σας.

Ξεταγκάρετε αμέσως τον εαυτό σας και μακριάαα….

Πηγή: http://www.ipanic.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s