«Δεν γινόμαστε συνένοχοι σε μια καταστροφική πολιτική»


«Συνένοχοι σε μια καταστροφική πολιτική δεν πρόκειται να γίνουμε. Αν ο κ. Παπανδρέου θελήσει να εκβιάσει ακόμα και με εκλογές, τον εκβιασμό του δεν πρόκειται να το δεχθούμε. Του το λέμε από τώρα», τόνισε ο κ. Σαμαράς, από την Κομοτηνή.

«Δεν γινόμαστε συνένοχοι σε μια καταστροφική πολιτική»

Τη σύναψη μιας συμφωνίας εμπιστοσύνης κι ενός συμβολαίου αξιοπρέπειας με τους Έλληνες πολίτες, που θα προάγουν μια νέα πολιτική και θα οδηγήσουν τη χώρα στην οικονομική ανάκαμψη, υποσχέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας την Παρασκευή σε κεντρική εκδήλωση στην Κομοτηνή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τον πρωθυπουργό για «θυσίες χωρίς αντίκρισμα» που «αντί να μειώνουν το έλλειμμα στην πραγματικότητα πολλαπλασιάζουν τα «λουκέτα», εκτοξεύουν την ανεργία και αυξάνουν το χρέος».

Πέρυσι, είπε ο κ. Σαμαράς, «μας έλεγαν ότι θα μείωναν για το 2010 το έλλειμμα στο 8,2%. Ύστερα μας είπαν ότι θα το συγκρατούσαν στο 9,4%. Τώρα μας λένε ότι το έλλειμμα έφτασε το 10,6%».

Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι το κόμμα του έχει ρεαλιστικό σχέδιο διεξόδου από την κρίση, που δίνει έμφαση στην εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα, δεσμευόμενος ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην ισονομία μεταξύ των πολιτών.

Ο κ. Σαμαράς απάντησε και στο «ενδεχόμενο εκλογικού εκβιασμού» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Συνένοχοι σε μια καταστροφική πολιτική δεν πρόκειται να γίνουμε. Αν ο κ. Παπανδρέου θελήσει να εκβιάσει ακόμα και με εκλογές, τον εκβιασμό του δεν πρόκειται να το δεχθούμε. Του το λέμε από τώρα, για να μη μπει στον κόπο».

Σήμερα, μεταξύ άλλων, ο κ. Σαμαράς συναντάται με τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης, και τους παραγωγικούς φορείς της Ροδόπης, ενώ θα επισκεφθεί και τον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης.

http://www.ant1online.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s