Όργιο αεροψεκασμών την Πέμπτη 14 Απριλίου στο Λεκανοπέδιο


Προχτές Πέμπτη 14 Απριλίου προς το μεσημέρι λίγη ώρα μετά την ελάττωση και εν συνεχεία παύση των ανἐμων που επικρατούσαν, ξεκίνησε πάνω από τον ταλαίπωρο Αττικό ουρανό ένα νέο δράμα αεροψεκασμών.
Ο ουρανός λόγω ανέμων ήταν καθαρός, και ξαφνικά εμφανίστηκαν τουλάχιστον 4 με 5 αεροπλάνα, από τα «συνηθισμένα» πλέον που χρεισημοποιούν στους αεροψεκασμούς.


Διέγραφαν παράλληλες τροχιές μοιράζοντας τον Αττικό ουρανό σε 5-6 κομμάτια, με αποτέλεσμα δύο ώρες μετά, οι στενές ουρές να απλωθούν σιγά-σιγά και να δημιουργήσουν στον καταγάλανο ουρανό, ψεύτικα σύννεφα τα οποία τον κάλυψαν ολόκληρο!!

Οι φωτογραφίες ωχριούν μπροστά σ΄αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Τα σύννεφα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ψεύτικα – χημικά!!

Θα θέλαμε να ξέρουμε: Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ρωτήσει στην Βουλή γιατί συμβαίνουν αυτά;
Ούτε βουλευτές; ούτε οι μεγάλοι μας ακαδημαϊκοί; οι επιστήμονες; τόσοι λόγιοι, καλλιτέχνες, τόσος καλός και ευτυχισμένος κόσμος, ακόμα και η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας.

Δεν ενδιαφέρεται κανείς για το τι κάνουν στα παιδιά τους; στα παιδιά μας;

Ποιοι τα κάνουν και με ποια εξουσία; τι περιέχουν οι ψεκασμοί; Aπό ποιόν πήραν άδεια και σε ποιόν δίνουν αναφορά; τι επιπτώσεις θα έχει στην υγεία μας και στην υγεία των παιδιών μας;

Μήπως γι΄αυτό είμαστε συνέχεια με πονοκεφάλους, δεν θυμόμαστε τίποτα, και δεν αντιδρούμε πλέον σε τίποτα;

Γιατί δεν κάνουμε κάτι και περιμένουμε μοιρολατρικά την τύχη μας; Περιμένουμε να ζήσουμε την ζωή που μας επιφυλάσσουν κάποιοι άλλοι να ζήσουμε; Ως πότε θα το επιτρέπουμε;

Με αφορμή τις δικές μας φωτογραφίες μας ενημέρωσαν για παρόμοια ανάρτηση από φιλικό ιστολόγιο την οποία και παραθέτουμε, επειδή έχει πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με το οποίο κάνοντας ζοομ φαίνονται με λεπτομέρεια τα αεροπλάνα που προγραμματισμένα ψεκάζουν.

Πηγές: http://anavaseis.blogspot.com/2011/04/14_15.html , http://www.ramnousia.com/2011/04/14.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s