Φοβούνται τις αποδοκιμασίες στην «Εξοδο του Μεσολογγίου»…


Οι πολιτικοί αρνούνται να κάνουν με τα πόδια, απόψε και αύριο, τη διαδρομή μέχρι τον Κήπο των Ηρώων και ο δήμαρχος Π. Κατσούλης προσφέρθηκε να τους μεταφέρει με  … πουλμανάκι για να μην κινδυνεύσουν!


Είναι γνωστό ότι εν όψει του Πάσχα, ο φόβος για αποδοκιμασίες στους πολιτικούς είναι διάχυτος. Μια …πρόβα αναμένεται να γίνει απόψε στο Μεσολόγγι όπου ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εξόδου.

Κάθε χρόνο η επέτειος της Εξόδου εορτάζεται στην εορτή των Βαΐων. Το βράδυ του Λαζάρου μέσα στον Κήπο γίνεται αναπαράσταση της ανατίναξης του Καψάλη.

Σήμερα λοιπόν το βράδυ όπως και αύριο το πρωί θα γίνει, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, και μια συμβολική πορεία από την Μητρόπολη στο Ηρώο των Πεσόντων της Εξόδου, ή Κήπο των Ηρώων που βρίσκεται  στην είσοδο της πόλης, Μια απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου.

Όμως, φέτος, ο φόβος των αποδοκιμασιών έχει προκαλέσει αναστάτωση στους βουλευτές και τους άλλους πολιτικούς παράγοντες της περιοχής που σύμφωνα με πληροφορίες ειδοποίησαν ότι δεν θέλουν να περπατήσουν αυτή τη διαδρομή.

Και οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι αυτές τις ώρες γίνονται διαβουλεύσεις καθώς ο δήμαρχος του Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης προσφέρθηκε να διαθέσει …πουλμανάκι για τους πολιτικούς ώστε να μην κινδυνεύσουν από τις τυχόν διαμαρτυρίες και αντιδράσεις των πολιτών αλλά και των επισκεπτών της πόλης που κάθε χρόνο είναι πολλοί.

Από τον Κώστα Αμφιλοχίτη
ΜΟΝΟ ΣΤΟ PRESS-GR

Πηγή:  http://press-gr.blogspot.com/2011/04/blog-post_8194.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s