ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑ 9,84


Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος –

Αφού ο Αθήνα 9,84 δεν βρήκε προκοπή (ακροαματικότητα) με τους χριστιανούς – έτσι φαίνεται από τις αστάθμιστες μετρήσεις δηλαδή – το ρίχνει πλέον και στους μουσουλμάνους. Τεράστια δεξαμενή άλλωστε οι τελευταίοι, κάποιοι λένε πως πρέπει να είναι περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο (στην Αθήνα;). Η νέα λοιπόν, εκσυγχρονιστική αρχή του σταθμού, διοικητική και πολιτική, αποφάσισε να σφυρίξει κλέφτικα αυτές τις μέρες ξεχνώντας Μεγάλες Εβδομάδες, Πάσχα κτλ. Ούτε Χριστός Ανέστη επιτρέπεται να λένε οι παραγωγοί -προσωπικά δεν έχω πει ποτέ στη ζωή μου, αλλά αν μου το απαγόρευαν θα το έλεγα επίτηδες!-, ούτε αναφορές στη Μεγάλη Εβδομάδα να κάνουν, ούτε τίποτε. Εκτός κι αν είναι του τύπου: «υπάρχει Θεός;», «μήπως έχετε το τηλέφωνο της Μαρίας της Μαγδαληνής;», «τι ώρα είναι ο γάμος στην Κανά;», «φέρτε τα ψωμιά και τα ψάρια να τσιμπήσουμε κάτι ελαφρύ».


Ο εκσυγχρονιστικός οίστρος των κ.Καμίνη (δήμαρχος) και κ.Καμπύλη (διευθυντής Αθήνα 9,84) είναι αξιέπαινος. Δεν έχουμε λόγια. Απαγόρευσαν από το Δημοτικό Ραδιοσταθμό της Αθήνας τη Μεγάλη Παρασκευή, την Ανάσταση, την Κυριακή του Πάσχα και εκείνη του Θωμά. Μάλιστα, άλλαξαν άρδην το πρόγραμμά τους και τη Μεγάλη Παρασκευή στήνουν μεγάλο γλέντι με πολλά αφιερώματα στις σύγχρονες τάσεις της μουσικής, στα πανεπιστήμια του Παρισιού και στην απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης να απαγορεύσει τη μπούργκα.


Σαλάμ αλέκουμ. Περιμένουμε εναγωνίως να έρθει το ραμαζάνι (το φθινόπωρο;), να πληροφορηθούμε τα τότε απαγορευτικά φιρμάνια που θα βγάλουν στον Αθήνα 9,84. Διότι, αν είσαι εκσυγχρονιστής, πρέπει να είσαι συνολικά, πάντα και όλες τις εποχές, όχι μόνο την Άνοιξη.

____________________

update 2
Μάλλον για να χρειάζεται διαρκώς να εξηγώ, δεν έχω εκφραστεί σωστά και δεν έγινα κατανοητός. Να το πω μία φράση: Απαγορεύεται το απαγορεύεται. Αυτό.  Όποια μορφή και να έχει (η οποιαδήποτε απαγόρευση). Και μακριά από μένα ότι έχει σχέση με θρησκείες… Δεν το αντέχω,,,

update
Δεν ξέρω αν υπάρχει διάψευση, η είδηση όμως είναι 100% αληθής. Δεν θα το έγραφα αν δεν το είχα ψάξει και διασταυρώσει ο ίδιος – μίλησα με ανθρώπους του Αθήνα 9,84. Βασικές αρχές της δημοσιογραφίας.
Αν τώρα βγήκε διάψευση, τι να σας πω, αυτό κάνει την κατάσταση -μάλλον- ακόμα χειρότερη. Για ευνόητους λόγους, δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε…

http://e-tetradio.gr/ar4998el_ramazanistonathina984.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s