Αποκαθήλωση της εικόνας του Χριστού με εντολή Χρ.Κορτζίδη στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης


 ΤΟ… ΝΕΟ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ» ΠΝΕΥΜΑ!

Η ξαφνική, αυθαίρετη αφαίρεση της εικόνας του Χριστού από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού – Αργυρούπολης, με ευθύνη του δημάρχου κ. Χρ. Κορτζίδη και του προέδρου του Δ.Σ. κ. Αγγ. Παπασπύρου, αποκαλύπτει τον τρόπο και τις αρχές με τις οποίες η νέα διοίκηση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης επιλέγει να διαχειριστεί τα θέματα του ενιαίου δήμου…

Οι χριστιανικές αξίες της ελευθερίας, δικαιοσύνης, αδελφοσύνης, αγάπης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο που εκφράζονται συνολικά με τη εικόνα του Χριστού, θεωρούνται από τη διοίκηση αναχρονιστικές, ενοχλητικές και ασυμβίβαστες με τον τρόπο που αποφασίζει να ασκήσει την εξουσία η διοίκηση του Δήμου.

Το θέμα μάλιστα τέθηκε στο Τοπικό συμβούλιο Αργυρούπολης και από ένα π.Αντιδήμαρχο, για να πάρει την απάντηση, ότι η εικόνα του Χριστού αποκαθηλώθηκε, ως «αντιβαίνουσα στην αρχή της θρησκευτικής ελευθερίας!»

Να σημειωθεί ότι η εικόνα είχε αναρτηθεί στη θέση αυτή από ιδρύσεως της πρώτης κοινότητας Αργυρούπολης, πριν από έξη δεκαετίες, και διατηρήθηκε εκεί με σεβασμό από όλες τις διοικήσεις του Δήμου, πλην της σημερινής!!!

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_8582.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s