Μήνυμα απόγνωσης ενός μαθητή !


«Αμέσως μετά την ανακήρυξη της κυπριακής δημοκρατίας ξεκίνησε μια ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ προσπάθεια κατά του ελληνισμού της Κύπρου. Η προσπάθεια αυτή η οποία ήταν υποκινούμενη από Τούρκους, Άγγλους και Αμερικάνους ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό! Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα μπροστά μας, αλλά εγώ σαν μαθητής που είμαι, συναναστρέφομαι με συνομήλικους μου και έχω να πω πως ακόμα δεν είδαμε ΤΙΠΟΤΑ. Αν δεν αλλάξει κάτι ΤΩΡΑ η νέα γενιά, η δική μου γενιά, θα είναι καταστροφική για τη πορεία του ελληνισμού στην Κύπρο μας. Μέσα σε 60 περίπου χρόνια κατάφεραν να βάλουν μέσα στη κυβέρνηση ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ μέσω των οποίων προωθούν τα σχέδια τους. Κατάφεραν να ασκήσουν πίεση στο λαό και με ύπουλο τρόπο να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες (κυρίως μέσα από την αλλοίωση και διαστρέβλωση της ιστορίας), με αποτέλεσμα να απομακρυνόμαστε όλο και περισσότερο από τις ρίζες μας, να απαρνούμαστε καθημερινά την καταγωγή μας και να ντρεπόμαστε για την εθνικότητα μας.

-Που θέλω να καταλήξω;

Όσο κάποιοι άλλοι, οργανωμένα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθούν με το «έτσι θέλω» να αλλοιώσουν την εθνική μας καταγωγή (κάτι το οποίο μέχρι τώρα φαίνεται να καταφέρνουν) εμείς οι «ομοϊδεάτες» τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Ομοϊδεάτες; Είμαστε ομοϊδεάτες τελικά; Δεν φτάνει το γεγονός ότι είμαστε πολύ λίγοι έχουμε χωριστεί και σε 100 διαφορετικά κινήματα (ΕΛΑΜ, ΕΦΕΝ, ΑΦΕΠΑΛΞΗ) και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!!!

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Άνθρωποι που πάνω κάτω έχουν κοινές ιδέες και οράματα

-Κατάντησαν να διασπαστούν σε δεκάδες κινήματα με αποτέλεσμα να είναι αριθμητικά λίγοι (κανείς δεν τους λαμβάνει υπόψιν)

-Άλλοι αηδίασαν αυτή την κατάσταση και τη δημιουργία διαφόρων κινημάτων και αποφάσισαν να «πολεμήσουν» και να αντισταθούν μόνοι τους (προωθώντας ουσιαστικά τις ίδιες ιδέες!)

-Κάποιοι άλλοι βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί διστάζουν να εμπλακούν και έτσι σβήνει ακόμα μια «σπίθα», ακόμα μια φωνή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Τι έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι που εμείς σπάνια εφαρμόζουμε αλλά όταν το κάνουμε πάντα βγαίνουμε νικητές; «ΙΣΧΥΣ – ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ!»

Μπορούμε να βάλουμε μια φορά τον εγωισμό μας κάτω και να δράσουμε όλοι μαζί; Μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους αυτούς τους προδότες; Μπορούμε να ξεσηκώσουμε όλους τους κοιμώμενους Έλληνες; Μπορούμε να ενώσουμε τις φωνές μας; Αν μπορούμε καλώς! Αν όχι να πάμε σπίτια μας…

Πηγή: http://kinima.org/content/%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AE

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s