Και τώρα οι αποφάσεις!


Και τώρα οι αποφάσεις!

Η εξέταση των εφέσεων του Ηρακλή και του Πανιώνιου για την χορήγηση άδειας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ολοκληρώθηκε με τους υπεύθυνους των δύο ομάδων να αποχωρούν γεμάτοι αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης…

Στις 10 το πρωί άρχισε η εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Ηρακλής. Οι δικηγόροι της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέπτυξαν την υπερασπιστική «γραμμή» της ΠΑΕ, και τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει –τελικά- να δοθεί άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2011-2012.

Έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ βρισκόνταν αστυνομικές δυνάμεις και περίπου 30 οπαδοί του Ηρακλή οι οποίοι με συνθήματα ζητούν την αδειοδότηση της ομάδας τους. Μάλιστα, έφεραν δύο πανό τα οποία ανέγραφαν: «Κασέτες, στημένα, βρείτε άλλο θύμα» και «Κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή».

Ο αρχικός προγραμματισμός όριζε στις 12.00 την έναρξη της εκδίκασης της έφεσης του Πανιώνιου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα συνεχίστηκε η υπόθεση του Ηρακλή, η οποία συνολικά διήρκησε τέσσερις ώρες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ δήλωσε αισιόδοξος για τη χορήγηση της άδειας. Διαβάστε εδώ περισσότερα…

Αντίθετα, μέσα σε περίπου μισή ώρα είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία για το φάκελο του Πανιώνιου, με τους δικηγόρους να αποχωρούν σίγουροι. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας της Νέας Σμύρνης πήγαν στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Ριέρα και τους νομικούς εκπροσώπους των Μάχο και Μπάλαμπαν. Δηλαδή, τον παίκτη και τους δικηγόρους των άλλων δύο ποδοσφαιριστών που σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχαν αποτελέσει τα «αγκάθια» για την χορήγηση άδειας στην ομάδα.

Ο Πέτρος Καϊμακάμης, δικηγόρος της ΠΑΕ Πανιώνιος δήλωσε… «Θα παίζουμε στη Σούπερ Λίγκα του χρόνου».Διαβάστε εδώ περισσότερα… 

Πλέον αναμένεται η απόφαση της Δευτεροβάθμιας. Την Τρίτη ενδεχομένως να βγει η απόφαση για τον Πανιώνιο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας για τον Ηρακλή.

http://www.sport-fm.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s