ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ


Μέχρι το τέλος της εβδομάδος η απόφαση για Ηρακλή!

Μετά από 4 ώρες τελείωσε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ηρακλή για το θέμα της αδειοδότησης. Η απόφαση δεν αναμένεται σήμερα, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδος. «Θα είναι σκάνδαλο αν δεν την πάρουμε», δήλωσε ο Γιάννης Τάκης.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, οι φίλοι της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ αποφάσισαν συνεχόμενες κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από σήμερα 2 ΜΑΙΟΥ στις 8 στην ΚΑΜΑΡΑ. Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν καταλάβει την σοβαρότητα του θέματος και εμπαίζουν του φιλάθλους και την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ.

Ο καθένας, κρυμμένος πίσω από το απόρρητο των αποφάσεων, βγαίνει και λέει ότι θέλει προσπαθόντας να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα , θέλοντας να καταστήσει τον ΗΡΑΚΛΗ εξιλαστήριο θύμα για όλα τα δινά και τα αίσχη που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κασέτες με απειλές σε διαιτητές, με στημένα παιχνίδια, δωροδοκίες, τραμπουκισμοί, χάρισμα χρεών και όλα τα «όμορφα» που ζούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πάνε να τα κουκουλώσουν χρησιμοποιώντας σαν αποδιοπομπαίο τράγο την ομαδα του ΗΡΑΚΛΗ.

Οι μέρες που έρχονται είναι επικίνδυνες γιατί κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ δεν ανέχεται τα παιχνίδια εξουσίας που γίνονται στην πλάτη του αγαπημένου τους συλλόγου.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ! ! !

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s