Σχετικά με: Φόβοι αναστροφής της ηλικιακής πυραμίδας – Τεκνοποίηση μετά τα 40!


Σημασία δεν έχει να κάνουν παιδί πριν τα 40 επειδή έτσι πρέπει και επειδή είναι καλύτερα οργανικά για τις γυναίκες. Σημασία έχει να βρούν το σωστό άντρα για να κάνουν το παιδί ή τα παιδιά και αν εργάζονται σαν τις αφρικανές από το πρωΐ μέχρι το βράδυ απλά για να πάρουν μια συνταξούλα (αν τη πάρουν) τότε πως θα γνωρίσουν τον πατέρα του παιδιού τους ;

Είναι πολύ εύκολο να συνουσιαστούν με κάποιον και να κάνουν παιδί αλλά πολύ δύσκολο να μεγαλώσει αυτό το παιδί με λάθος τρόπο, λάθος πατέρα ή και καθόλου πατέρα. Ας αφήσουμε βέβαια τα διαζύγια και τους χωρισμούς, τις εντάσεις, τους ξυλοδαρμούς και τους καυγάδες.

Πως λοιπόν θα παντρευτούν με μιά αλληλουχία γεγονότων, με μια σωστή σειρά για να κάνουν παιδί όταν τους «ρουφάει» το σύστημα και όταν μέχρι να πάρουν τα μεταπτυχιακά και τα doctora τους, φθάνουν 30 ετών ;

Άλλα τόσα για να πιάσουν δουλειά, να σταθεροποιηθούν και μετά ασφαλώς κάνουν παιδιά.Σ ας φαίνεται τόσο περίεργο και παράξενο που οι γυναίκες κάνουν παιδιά μετά τα 40 ;

Πολύ καλά κάνουν. Τα παιδιά δεν είναι αντικείμενα που αραδιάζονται επειδή «γαμήθηκαν» δύο άνθρωποι έτσι για χαβαλέ .

Είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και πράξης και κυρίως αποτέλεσμα γάμου και όλα τα υπόλοιπα που ακούμε, βλέπουμε και που τα ΜΜΕ συνεχώς κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο, είναι αρλούμπες.

Σημασία δεν έχει ούτε η ποσότητα για να σώσουμε το πλανήτη. Τον πλανήτη τον έχουν σώσει οι Κινέζοι και οι Ινδοί.

Σημασία έχει η ποιότητα και αυτό είναι αποτέλεσμα ωριμότητας την οποία όμως έχουν απωλέσει ή δεν έχουν καθόλου μα καθόλου οι ελληνίδες και κυρίως η πλειοψηφία αυτών που νομίζουν ότι μπορο΄λυν να κάνουν ένα-δύο παιδιά και αν τα μεγαλώνουν οι γιαγιάδες,οι παπούδες και οι ξένες νταντάδες τις οποίες πληρώνουν με τα λεφτά που κερδίζουν από την εργασία τους ανά μήνα !

Αυτό είναι το απίστευτο στην όλη ιστορία απλά και μόνο για να μην κάθονται στα σπίτια τους και για να μην μεγαλώνουν οι ίδιες τα παιδιά τους που αποτελεί την ύψιστη εργασία για κάθε μητέρα ειδικά.

Να αναστραφεί η ηλικιακή πυραμίδα λοιπόν όσο θέλει από την στιγμή που υπάρχουν βλαμμένες και βλαμμένοι που θεωρούν ότι η γέννηση ενός παιδιού είναι υποχρέωση και όχι αποτέλεσμα αγάπης και ωριμότητας σκέψης.

Πηγαίνω στη παιδική χαρά με τη γυναίκα μου και το παιδάκι μας και η κατάσταση είναι απογοητευτική.

Από τα 10 παιδάκια που πάνε παιδική χαρά,τα 6 πάνε πάντα με τις αλβανοβουλγάρες ρωσοουκρανές νταντάδες,τα 3 με τους παπουδογιαγιάδες και ίσως το 1 με τους γονείς του.

Αν αυτό σας αρέσει εμένα δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου.

Έχω δε παρατηρήσει το εξής: Μόνο αν η μητέρα κάποιου παιδιού το πηγαίνει στην παιδική χαρά τότε στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μητέρες πάνω από 40 ετών.

Όλες οι άλλες είναι μητέρες που εργάζονται και τα παρατούν στους παπουδογιαγιάδες και στις ξένες αλλά και στα σύγχρονα ορφανοτροφεία της κάθε γειτονιάς που είναι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Μόνο αν αλλάξουν μυαλά οι ελληνίδες από μικρές (και σε αυτό πρέπει αν βοηθήσουν και οι γονείς τους από μικρές) τότε μόνο θα εξομαλυνθεί η κατάσταση που τείνει να γίνει κοινωνικό φαινόμενο.

Είναι ντροπή ακόμα και στις διακοπές οι έλληνες γονείς να φέρνουν και τις φιλιπινέζες,αλβανές και άλλες κυρίες μαζί τους για να έχουν την ησυχία τους από τα παιδιά τους και για να ασχολούνται οι πληρωμένες νταντάδες με αυτά.

Μόνο στην ελλάδα γίνονται αυτα τα καραγκιοζιλίκια .Μόνο στην ελλάδα «παρκάρουν» τα παιδάκια στις γιαγιάδες και στους παπούδες στα χωριά και στα εξοχικά για να πάει το ζευγάρι διακοπές μόνο του ή με φίλους.

Καραγκιόζηδες είναι και τίποτε άλλο αυτοί οι γονείς που δεν έχουν καταλάβει ότι η ζωή τους από την στιγμή που έκαναν παιδί , είναι ταυτισμένη μόνο για το παιδί και οτιδήποτε άλλο που έχει σχέση με την ικανοποίηση των δικών «θέλω» περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Γι αυτό είπα πριν ότι τα παιδιά δεν είναι αποτέλεσμα συνουσίας της στιγμής αλλά αποτέλεσμα μιας ώριμης πράξης σε συνδυασμό με την ευχαρίστηση που προέρχεται από την πραγματική αγάπη δύο ανθρώπων ενωμένη με τα δεσμά του γάμου και ευλογημένη από τον Θεό και τους ανθρώπους.

Είναι ενσυνείδητη πράξη και όχι απλά μια πράξη που πρέπει να γίνει για να γεννήσει μια κοπέλα πριν τα 40.

Αυτά τα λένε οι κοινωνικά αμόρφωτοι ,οι χωριάτες που έτσι έμαθαν να ζουν και οι ασυνείδητοι μικροί γονείς που δεν ξέρουν τι τους περιμένει όταν κάνουν παιδί ή που φοβούνται να αναλάβουν τέτοιες ευθύνες.

Αναγνώστης

http://www.roufianos.com/showthread.php/481334-%CE%A3%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%A6%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%A4%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B1-40!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s