ΕΓΩ ήμουν ΕΔΩ!!! Απάντηση στην άποψη ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ.


Gorgw G

ΕΓΩ ήμουν ΕΔΩ!!!

Όταν ΔΕΝ έπαιρνα διακοποδάνεια, Χριστουγεννοδάνεια ή …Euroδάνεια για το Porto το 2004.
Όταν ΔΕΝ έδεινα φακελάκι στον γιατρό οπότε πέταγαν τον πατέρα μου σαν κλωτσοσκούφι (στο Λαϊκό) οι εκπαιδευόμενοι γιατροί και δεν έβρισκα κανένα ελεγκτικό μηχανισμό να με προστατεύσει (έμμεσα το …φιλολαϊκό κράτος με ανάγκασε να κάνω ιδιωτική ασφάλεια με 2.000 ευρώ τον χρόνο!!!).
Όταν ΔΕΝ ξεπουλήθηκα ολόκληρη για να παίξω στο Χ.Α.Α του Σημιτόσαυρου, αφού δεν με ενδιέφερε ποτέ ο εύκολος λαμογιοπλουτισμός.
Όταν ΔΕΝ γύρναγα στην Αθήνα με την σημαία κάποιου κόμματος και ΔΕΝ έγλειφα κατουρημένες ποδιές για μια θεσούλα στο Δημόσιο.
Όταν ΔΕΝ έδωσα φακελάκι στον πολεοδόμο (που δέησε να εμφανιστεί μετά από 4 μήνες!!!) για να σφραγίσει τυπικά την άδεια λειτουργείας του μαγαζιού που ΘΑ άνοιγε, αλλά κατέβαλα κανονικότατα ΦΠΑ, δημοτικά τέλη και νοίκι αφού έτσι απαιτούσε το ανθελληνικό κράτος.
Όταν ΔΕΝ έσκυψα το κεφάλι στις μαλακίες του κάθε δασκάλου και πήγα να υπερασπιστώ τον ανηψιό μου, αλλά δέχτηκα απειλές από τον Επιθεωρητή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Όταν ΔΕΝ λέρωνα την φύση και μάζευα τις γόπες μου απ’ την παραλία γινόμενη ο περίγελος των …Ελληναράδων.
Όταν ΔΕΝ έμεινα βουβή στις αποκαλύψεις των σκανδάλων και χαρακτηρίστηκα «ακραία».
Όταν ΔΕΝ έβρισκα εναλλακτική λύση στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό και οι επιλογές μου περιορίζονταν μεταξύ του Ηλίθιου και του Πανηλίθιου.

Καλό είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αλλά ΔΕΝ ήμασταν όλοι απόντες!
Και, μην ξεχνάμε ότι, το μόνιμα εχθρικό προς τον πολίτη ελληνικό κράτος (λέμε τώρα) ήταν απέναντί μου/μας.
Απέναντί στην μητέρα που θέλει να αφήσει το παιδί της σε παιδικό σταθμό για να δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα αλλά οι θέσεις έχουν καταληφθεί από τα λαθροπιτσιρίκια που …προηγούνται.
Απέναντι από τον ελέυθερο επαγγελματία που και για να βάλει το κλειδί στην πόρτα του μαγαζιού του θα πρέπει να λαδώσει τον δημόσιο υπάλληλο με την απόλυτη ανοχή του κράτους.
Απέναντι από τον μαθητή με μυαλό που εξακολουθεί να σκέπτεται αλλά το εκπαιδευτικό σύστημα προσπαθεί να τον λοβοτομήσει απεγνωσμένα.
Απέναντι από τον κοσμάκη, που καιροσκοπικές κυβερνήσεις κλέβουν τις οικονομίες του, παραμυθιάζοντάς τον με το ΧΑΑ, για να γραφτεί η Σαύρα του Κολωνακίου με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία ως ο …εμπνευστής της ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ.
Απέναντι από έναν ολόκληρο λαό, εμπλεκόμενο σε μια παντελώς σάπια κοινωνία που παραδειγματίζεται από τους …Άρχοντές της στην κλεψιά, την λαμογιά και την ατιμωρησία.

Αυτά! :-)

Υ.Γ. Στους μονολόγους, καλό είναι να υπάρχει αντίλογος! :-)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s