ΗΡΑΚΛΗΣ – Κουράκης: «Να ανοίξουν οι φάκελοι»


Συνάντηση με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, πολιτικοί συγκεντρώθηκαν ώστε να μιλήσουν για το θέμα του Ηρακλή.

Ο βουλευτής του Συ.Ριζ.Α. και Ζ΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, Τάσος Κουράκης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να ζητήσουμε το άνοιγμα των φακέλων. Θεωρώ ότι αυτή η πράξη είναι μία προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου με τα στημένα παιχνίδια και πολλών άλλων πράξεων. Αυτό που μπορούμε να ζητήσουμε είναι να ανοίξουν οι φάκελοι από μία διακομματική επιτροπή της Βουλής. Ο περιφερειάρχης θα πρέπει να έχει μία συνάντηση με ντον κ. Νικητιάδη και τον αντίστοιχο υφυπουργό οικονομίας. Οι υπόλοιποι μεγάλοι της πόλης, Άρης, ΠΑΟΚ και Απόλλων

Καλαμαριάς, πρέπει να καταλάβουν ότι το πρόβλημα του Ηρακλή είναι και το δικό τους πρόβλημα. Να υπάρξουν οι ταχύτερες δυνατές κινήσεις γιατί ο χρόνος δεν περιμένει».

Σχολιάζοντας την υπόθεση υπό πολιτικό πρίσμα ανέφερε: «Η ιστορία με την έφεση είναι αμαρτωλή. Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιήθηκε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από τα μεγάλα κόμματα».

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν οι Καράογλου, Ρομπόπουλος, Ορφανός, Τζιτζικώστας ενώ έλαμψαν δια της απουτσίας τους οι Γερουλάνος, Νικητιάδης και Μπιτσαξής.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=262502

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s