Οι υιοι του Λάντεν θα κινηθούν νομικά κατά του Ομπάμα


Θεωρούμε τον πρόεδρο Ομπάμα προσωπικά, νομικά υπεύθυνο για την τύχη του πατέρα μας Οσάμα Μπιν Λάντεν, αναφέρουν σε μήνυμά τους οι γιοι του, οι οποίοι χαρακτήρισαν «απαράδεκτη» τη ρίψη της σορού του στη θάλασσα.

Οι γιοι του Οσάμα Μπιν Λάντεν λένε ότι θα κινηθούν δικαστικά εναντίον του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, τον οποίο θεωρούν «υπεύθυνο» για την τύχη του πατέρα τους, που σκοτώθηκε στις 2 Μαΐου στη διάρκεια αμερικανικής επιχείρησης στο Πακιστάν.

Ταυτόχρονα, χαρακτήρισαν «απαράδεκτη» και «ταπεινωτική» τη ρίψη της σορού του στη θάλασσα, μέσω μήνυματός τους στο Διαδίκτυο, το οποίο επικαλείται το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστοτόπων SITE.

«Θεωρούμε τον πρόεδρο Ομπάμα προσωπικά, νομικά υπεύθυνο για την τύχη του πατέρα μας Οσάμα Μπιν Λάντεν», αναφέρει το μήνυμα το οποίο υπογράφει ο Όμαρ Μπιν Οσάμα Μπιν Λάντεν, το οποίο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο στο όνομα των αδερφών του.

«Είναι ανθρώπινα και θρησκευτικά απαράδεκτο να ρίχνεις έναν άνθρωπο αυτού του επιπέδου και αυτής της σημασίας στα σκυλιά πετώντας το πτώμα του στη θάλασσα με έναν ταπεινωτικό τρόπο για την οικογένειά και τους οπαδούς του, ο οποίος προσβάλει τα αισθήματα εκατομμύρια μουσουλμάνων», προσθέτει ο Όμαρ Μπιν Λάντεν.

«Ως γιοι του Μπιν Λάντεν διατηρούμε το δικαίωμα να κινηθούμε νομικά εναντίον (των υπεύθυνων) γι’ αυτό το έγκλημα και να προσφύγουμε στην αμερικανική και τη διεθνή δικαιοσύνη για να ερευνήσουμε την τύχη του πατέρα μας που εξαφανίστηκε», υπογραμμίζει.

http://news.gr.msn.com/world/article.aspx?cp-documentid=157414590

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s