ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΗΜΙΘΕΟΥ! ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ.


Περισσότεροι από 15000 φίλαθλοι του ΗΡΑΚΛΗ, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αριστοτέλους προκειμένου να δώσουν τον ύστατο αγώνα για ανατροπή της άδικης απόφασης για την μη αδειοδότηση της ποδοσφαιρικής ομάδας. 


Ο κόσμος είχε μαζευτεί από πολύ νωρίς και δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα κατακλύζοντας την πλατεία. Φίλαθλοι κάθε ηλικίας βρέθηκαν εκεί για να φωνάξουν, να αντισταθούν για το δεύτερο έγκλημα που πάει να συντελεστεί σε βάρος του ΗΡΑΚΛΗ, έπειτα από το 1980.


Ανάμεσα στους φιλάθλους βρέθηκαν πολλοί παλαιοι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ, όπως οι ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΕΜΠΕΝΙΖΕΡ ΧΑΓΚΑΝ,ΦΑΝΑΡΑΣ, ΦΑΝΗΣ ΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ καθώς και ο ζωντανός θρύλος, ο γητευτής της μπάλας ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ. Μάλιστα ο ΒΑΣΙΑ , πήρε τον λόγο και δήλωσε την αγανάκτηση του για την αδικία αλλά και την πίστη του για δικαίωση του αγώνα που δίνουν.
Επίσης νυν ποδοσφαιριστές όπως ο Τάσος Κατσιαμπής, ο οποίος μίλησε για λίγο στους φιλάθλους και αποθεώθηκε ( ΤΑΣΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΗΡΑΚΛΑΡΑ), ο ρουμάνος ΜΑΡΑ, ο ΚΥΡΙΑΖΗΣ, ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ… Ήταν όλοι εκεί. Εκεί για να δώσουν την μάχη τους μαζί με τους χιλιάδες φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ ενάντια στο κατεστημένο που βασανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο για δεκαετίες.

  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

ΔΕΙΤΕ  ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

Creative Commons License
This work by https://mysatelite.wordpress.com/ is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s