Η απάντηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στις συκοφαντίες του κ.Πιλαβιου. Τί γινεται τέλος πάντων; Για ποιον λόγο κυνηγάνε τον ΗΡΑΚΛΗ;


Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Εδώ και 1 μήνα βλέπουμε μια λυσσαλέα προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να εξαφανίσουν την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ. Καθημερινές προσπάθειες σπίλωσης, ψεύτικα έγγραφα και στημένες κατηγορίες από την πλευρά της ΕΠΟ και των υπαλλήλων της. Όλα έχουν έναν στόχο. Την εξαφάνιση του ΗΡΑΚΛΗ!
Η ΕΠΟ με μεθόδους γκεμπελικές, σπέρνει ψευδής κατηγορίες και τα αθηναϊκά φερεφωνά τους αναπαράγουν με τεράστια ευκολία χωρίς να περιμένους δευτερόλεπτο.
Κάθε τους ψέμα καταρρίπτεται εν τη γεννέση του αλλά αυτοί απτόηττοι. Λάσπη, λάσπη,λάσπη….
Κάτι θα μείνει…

Ε λοιπόν αυτό που έχει μείνει, είναι ότι ακόμα ένα κομμάτι της Ελλάδας είναι σάπιο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ! ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ !!!!

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ , ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΚΥΡΙΟΙ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

Υ.Γ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ; ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ  ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ;

Σε συνέχεια και απάντηση των όσων προέκυψαν από τη χθεσινή σύσκεψη της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, σχετικά με την ασφαλιστική ενημερότητα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, σημειώνουμε τα εξής:

1. Τον Αύγουστο του 2010 η Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, σε συνεργασία με το Ταμείο Εσόδων του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, προχώρησε σε συνολική ρύθμιση, με βάση το άρθρο 44Ν 3863/10 ΑΡ.5362, του συνόλου των οφειλών, που είχε η ΠΑΕ μέχρι τον Ιούλιο του 2010 και ανέρχονταν στο συνολικό ποσό των 489.397 ευρώ.

Η ρύθμιση υπεγράφη στις 17/08/2010 και ταυτόχρονα με την προκαταβολή εξεδόθησαν οι σχετικές βεβαιώσεις ασφαλιστικής ενημερότητας, οι οποίες και εστάλησαν, όπου ήταν αναγκαίο.

2. Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2011, το ΙΚΑ σε νέους ελέγχους καταλόγισε πρόσθετα τέλη, που αφορούσαν σε οφειλές παλαιοτέρων ετών και με αυτήν την αφορμή η Διοίκηση Πρωτοδικείου προέβη σε νέα ρύθμιση (Αρ. Πρωτ: 3509/31-03-2011). Ταυτόχρονα με την προκαταβολή της νέας ρύθμισης εξεδόθησαν και οι σχετικές ασφαλιστικές ενημερότητες.

Συνεπώς, και όπως εύκολα είναι αντιληπτό, όλο το χρονικό διάστημα η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν σε διαδικασία ρύθμισης, ασφαλιστικά ενήμερη, πλήρωνε κανονικά τις δόσεις, που όφειλε (όπως προκύπτει από τα σχετικά παραστατικά πληρωμών, στο οκτάμηνο το ποσό ξεπερνά τις 145.000 ευρώ).

Ολα τα υπόλοιπα αποσκοπούν στην δημιουργία εντυπώσεων και τίποτε περισσότερο. Φοβόμαστε, μάλιστα, ότι κυρίως προέκυψαν προκειμένου να ‘καλυφθούν’ τα πιο ενδιαφέροντα, που ‘βγήκαν’ από τη χθεσινή σύσκεψη στην Βουλή των Ελλήνων.

Creative Commons License
This work by https://mysatelite.wordpress.com/ is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.

3 σκέψεις σχετικά με το “Η απάντηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στις συκοφαντίες του κ.Πιλαβιου. Τί γινεται τέλος πάντων; Για ποιον λόγο κυνηγάνε τον ΗΡΑΚΛΗ;

 1. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.
  ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ,ΤΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΟΛΑ……………
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΣΤΩ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ…………….
  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ………..ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ!!!!!!!!!!

 2. Πολλα ακουγονται! Ενα απο αυτα ειναι οτι τα οικοπεδα στη Μικρα ειναι μεσα σε αυτα που το ΔΝΤ εχει ζητησει να πουληθουν για την αποπληρωμη του ελληνικου χρεους.
  Αλλοι μιλανε οτι το υπεδαφος στην Μικρα κρυβει μυστικα που ο Μυτηλιναιος τα γνωριζει….

  Πολλα λεγονται, παρα πολλα !!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s