Εσπειράν λαθροοπαδούς και αυτοί τώρα,»θερίζουν» τους Ελλήνες


Με ευθύνη, ψυχραιμία και χωρίς φόβο, μακρυά από τις υστερικές κραυγές, τα κροκοδείλια δάκρυα και  τις ψηφοθηρικές οιμωγές, θέλω να εκφράσω τις σκέψεις μου, σχετικά με τα αίτια των γεγονότων των τελευταίων ημερών και με αφορμή την δολοφονία  Έλληνα πολίτη από αλλοδαπούς, για να του κλέψουν μια βιντεοκάμερα. Ας μην σπεύδουν οι εφιάλτες του Πασοκικου τσίρκου, που κατ’  ευφημισμό αυτοαποκαλείται κυβέρνηση, ο Πεταλωτής τους, αλλά και οι νοικιασμένες γραφίδες ασυνείδητων δημοσιογραφούντων και λοιπών μίσθαρνων σαπροφύτων, να αποκαλούν…
ακροδεξιούς όσους Έλληνες ορθώνουν το παράστημά τους, διαμαρτυρόμενοι για την βίαιη κατάληψη της χώρας από  εκατομμύρια (λαθρο)μετανάστες.

Το εγκληματικό και ενσυνείδητο ψέμμα του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών «προοδευτικών», «δημοκρατικών» κλπ δυνάμεων, για «ειρηνική» είσοδο στην Ελλάδα «οικονομικών μεταναστών», κατέληξε σε  ανεξέλεγκτη εισβολή στην χώρα, περίπου τριών εκατομμυρίων αλλοδαπών.

Το γιατί φθάσαμε σε αυτό το σημείο είναι απλό : Κοντά στο νού και η γνώση. Αν σε οποιοδήποτε σπίτι, παρέχεται ύπνος, τροφή και περιποίηση, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πάρα πολλές επισκέψεις.

Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη και γνωστή από την διεθνή εμπειρία. Είναι κοινό μυστικό ότι η παράνομη μετανάστευση εκτρέφει την νόμιμη μετανάστευση. Και αντιστρόφως.

Αναπόφευκτα λοιπόν φθάσαμε στα σημερινά χάλια. Η «ειρηνική» παρουσία αλλοδαπών στην χώρα, έχει εξελιχθεί πλέον σε βίαιη κατάληψη διαφόρων περιοχών από ανεξέλεγκτους  (λαθρο)μετανάστες. Η αυτοπροστασία είναι η αναγκαστική και τελευταία εφεδρεία των ανυπεράσπιστων πολιτών, που αισθάνονται κάθε μέρα να πνίγονται από τον βρόγχο της εγκληματικότητας.

Η εγκληματικότητα και οι βιαιοπραγίες των εξαθλιωμένων αλλοδαπών,  συνιστούν την πλέον  ειδεχθή μορφή κατοχής της Ελλάδος από αλλοδαπούς. Είναι χρέος όλων μας να προβάλλουμε εγχώρια, εθνική αντίσταση.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_513.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s