Θεσσαλονίκη: Ασφυχτικά γεμάτος ο Λευκός Πύργος από αγανακτισμένους πολίτες!


Περίπου 5.000 κάθε ηλικίας έχουν κατακλύσει το Λευκό Πύργο και διαδηλώνουν ειρηνικά ενάντια στα μέτρα, την ανεργία και την κυβερνητική πολιτική…

Με ένα ξύλινο ξυπνητήρι δικής τους κατασκευής, δύο φίλοι ο Κώστας και ο Γιάννης, φωνάζουν συνθήματα χτυπώντας παλαμάκια: «ΒΑΛΤΕ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΣΤΙΣ 8-ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΔΩ».

Σε δηλώσεις τους, τόνισαν πως επιτέλους πρέπει να ξυπνήσουμε γιατί δεν πάει άλλο. «Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Το μόνο που μας μένει είναι να βγούμε στο δρόμο», είπαν, φωνάζοντας με τους υπόλοιπους «φέρτε πίσω τα κλεμμένα».

Εν τω μεταξύ, ένας 70χρονος, ο οποίος δήλωσε…μαραθωνοδρόμος, έκαιγε τη σημαία της ΕΕ γιατί όπως είπε »γι’ αυτούς υποφέρουμε»! Λίγο πιο κάτω, κάποιοι άλλοι αγανακτισμένοι, έχουν αναρτήσει ένα πανό που γράφει «Έξω οι πολιτικοί και οι αισχροί δολοφόροι».

Στις 19.00, οι διαδηλωτές κατέλαβαν και το οδόστρωμα της παραλιακής, πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία. Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί μέχρι τις έντεκα το βράδυ. Δείτε τα βίντεο από το thousandnews.wordpress.com

Οι διαδηλωτές δεν σταματούσαν να φωνάζουν ευρηματικά συνθήματα…

Στις 21.00 έγινε σιωπηλή διαμαρτυρία «Αγανακτισμένων» και στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Ανάλογες συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις….

http://news.pathfinder.gr/greece/localnews/712170.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s