Πόσο καιρό μπορείς ν’ αντέξεις χωρίς σεξ;


Πόσο καιρό μπορείς ν’ αντέξεις χωρίς σεξ;

Και κατά πόσο αυτό επηρεάζει την κρίση σας και τις επιλογές σας;

Απ’ ότι φαίνεται αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό τους singles του 2011. Τον τελευταίο καιρό, οι περισσότεροι νέοι είναι άνεργοι, αναγκασμένοι να ζουν με τους γονείς τους, πράγμα που προσθέτει τρομερά εμπόδια στη διαδικασία της σεξουαλικής ικανοποίησης.

Τα λεφτά που έχουν στην άκρη είναι λίγα, το χαρτζιλίκι τους αρκετά χαμηλό και δε φτάνει για ξενοδοχεία, αμάξι δεν έχουν, οι γυναίκες και οι άνδρες τους επιθυμούν μόνο αν έχουν λεφτά και χίλιες μύριες άλλες συνθήκες που οδηγούν στην…. αποχή.

Σύμφωνα με έρευνες όμως, σε διάστημα λιγότερο των έξι εβδομάδων, η σεξουαλική επιθυμία γίνεται τόσο έντονη που κυριολεκτικά ισοπεδώνει το ορθό κριτήριο (όποιο κι αν είναι αυτό για τον καθένα) που όλοι έχουμε όταν επιλέγουμε σεξουαλικό σύντροφο. Έτσι, από ανάγκη για σεξ, καταλήγουμε να επιλέγουμε άτομα στα οποία κανονικά δεν θα καταλήγαμε αν δεν απείχαμε για τόσο καιρό από το αγαπημένο μας άθλημα.

Αν λοιπόν είστε μόνες για καιρό, σκεφτείτε διπλά πριν καταλήξετε σε κάποιο κρεβάτι και αναρωτηθείτε: «Αύριο θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο;».

http://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_9642.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s