ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ


ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

Έχω κατέβει  4 συνεχόμενες ημέρες στην πλατεία του Λευκού Πύργου στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών. Ένας αγανακτισμένος και εγώ, όπως και χιλιάδες άλλοι, με την συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος της χώρας μου. Ήθελα να ενώσω την φωνή μου μαζί με άλλους συμπατριώτες μου, να ανταλλάξω απόψεις , να ακούσω γνώμες.

Τις δύο πρώτες ημέρες όλα κυλούσαν όπως ακριβώς τα περίμενα και ακόμα καλύτερα. Υπήρχε μια ομοψυχία και μια αισιοδοξία πως κάτι μπορεί να αλλάξει. Αυτό έβγαινε και μόνο από το γεγονός ότι τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι , από διαφορετικές κομματικές αντιλήψεις και διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, ένωσαν την φωνή τους για να διατυμπανίσουν : ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !


Την 3η ημέρα, δυστυχώς είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Την οργάνωση και τις ομιλίες  μονοπωλούσαν άτομα με στεγνό κομματικό λόγο. Ακούστηκαν αποφάσεις του στυλ : να κάνουμε επιτροπές για αυτό και αυτό και αυτό. Να κάνουμε θεματικές. Να κάνουμε και ομάδες.  Γιατί ρε παλικάρια; Γιατί να μαντρωθούμε πάλι ;  Αν θέλαμε επιτροπές, ομάδες και θεματικές, καθόμασταν στα κόμματα που είναι και πιο οργανωμένα. Εμείς την αγανάκτησή μας θέλουμε να διατυμπανίσουμε. Να ξυπνήσουμε και άλλους  Έλληνες, να ενημερωθούμε και να διώξουμε την μιζέρια από πάνω μας.

Βασικό σύνθημα είναι : ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ!

Τόσο απλά!


Όσο θα επιμένετε να προσπαθείτε να καπελώσετε με κομματικές ιδέες και ξύλινο πολιτικό λόγο και όσο θα παλεύετε για να αναδειχτείτε σε ηγετικές μορφές αυτής της διαμαρτυρίας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μείνετε μόνοι σας , οι γνωστοί – άγνωστοι που χαλάτε ότι όμορφο πάει να δημιουργηθεί.
Δεν το βλέπετε ότι ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι και κάθε μέρα είναι και λιγότερος; Δεν  καταλάβατε ότι έχουμε σιχαθεί τα κόμματα και τις πολιτικές κινήσεις;  Δεν πιάσατε τον παλμό ότι θέλουμε να ενωθούμε ως ΕΛΛΗΝΕΣ πρώτα και έπειτα ως πολίτες; Δυστυχώς δεν το έχετε αντιληφθεί και δυστυχώς για αυτό θα αποτύχει και αυτή η όμορφη κίνηση.

Κάτι τελευταίο.

Δεν είναι ντροπή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Είναι το σύμβολο που ενώνει ΟΛΟΥΣ εμάς , ακόμα και τον μετανάστη και όλους τους πολίτες αυτής της χώρας.  Δεν είμαστε ένα ρεμπέτ ασκέρ που βγήκε τυφλό στις πλατείες. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες και είναι ανάγκη να το διατυμπανίζουμε.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΥΨΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.

ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

 

ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ. Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

  1. Πράγματι, η ελληνική σημαία είναι για να θυμόμαστε μέσω του συμβολισμού το χριστό και τον αγώνα για ελευθερία. Και πρέπει να κυματίζει ακριβώς πάνω στο Λευκό Πύργο! :)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s