Αναστέλλεται η λειτουργία της ΕΠΟ!


 

Αναστέλλεται η λειτουργία της ΕΠΟ!

 

Με συντριπτική πλειοψηφία (47-9-1) ψηφίστηκε η αναστολή λειτουργίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η ψηφοφορία έλαβε τέλος στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ και το αποτέλεσμα είναι υπέρ της αναστολής με ψήφους 47 υπέρ, 7 κατά και 1 λευκό.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος μετά την ψηφοφορία ζήτησε περιθώριο 15 ημερών για να μιλήσει με υγιείς συλλόγους και αν δεν βρει λύση στα θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο, τότε θα εξετάσει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

«Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αποφάσισε την αναστολή των εργασιών και την άμεση προσπάθεια διαλόγου με τους φόρους που αναφέραμε: την Σούπερ Λίγκα, τα πολιτικά κόμματα και όποιον άλλο φορέα έχει σχέση. Δώσαμε ένα περιθώριο 15 ημερών» είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ και συμπλήρωσε:

 

«Δεν βλέπετε τι γίνεται κάθε ημέρα. Η καθημερινότητα είναι το δείγμα για το «πού πάμε». Η ομοσπονδία –πιστεύω- ότι αντέδρασε με δυναμικό τρόπο. Περιμένουμε τα αποτελέσματα».

Για να καταλήξει: «Όταν αποφασίσουμε να πούμε την αλήθεια μας φτάνουν και δύο ημέρες»…

Διαβάστε τι είπε νωρίτερα ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην ομιλία του στην ΕΠΟ, τους ευρωπαϊκούς κίνδυνους για τις ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη και την υποστήριξη σε αυτή την απόφαση της Superleague.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της Γενικής Συνέλευσης, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την απόφαση…

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενέκρινε σήμερα, με ψήφους 49 υπέρ, 7 κατά επί συνόλου 56 ψηφισάντων, την εισήγηση του προέδρου Σοφοκλή Πιλάβιου, σύμφωνα με την οποία:

1.Από τη Δευτέρα 6-6-2011 αναστέλλονται επ’ αόριστον και ειδικότερα μέχρι την ολοκλήρωση των επαφών της ΕΠΟ με την κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, τη Super League, την Ενωση Β’-Γ’ Εθνικής, τον ΠΣΑΠ και τα λοιπά υπερεθνικά όργανα (UEFA, FIFAO, οι λειτουργίες της ΕΠΟ και των 57 Ενώσεων μελών της.

2.Στο διάστημα της αναστολής των λειτουργιών εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. της ΕΠΟ να ενεργεί για την ολοκλήρωση της οργάνωσης και της διαδικασίας των επαφών και για τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης.

3.Στη συνέχεια και μετά την ολοκλήρωση των επαφών η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε έκτακτη γενική της συνέλευση θα λάβει τις οριστικές της αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου σε επαγγελματική και ερασιτεχνική μορφή, με βάση τους άξονες που παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ στη διάρκεια της ομιλίας του.

Κ.Ε. Πιτσιδόπουλος

woop.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s