ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ !


ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ !

 

Η πολιτική και κοινωνική κατάσταση στην ΕΛΛΑΔΑ έχει φτάσει στο χαμηλότερο σημείο που θα μπορούσε από την μεταπολίτευση και μετά.
Χιλιάδες λαού δίνει το παρόν στις πλατείες διατυπανίζοντας την αντίθεσή του και την αγανάκτισή του για τον εμπαιγμό των πολιτικών προς το πρόσωπό τους.

Πρότασή μας είναι, όλοι όσοι κατεβαίνουν στις πλατείες, να έχουν και μια γαλανόλευκη σημαία. Να καταλάβουν ΟΛΟΙ, ότι αυτός ο αγώνας δεν είναι απρόσωπος. Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ! Ας επιστρέψουμε λοιπόν σε όλα αυτά τα ιδανικά που αυτό το έθνος έχει χαρίσει απλόχερα σε όλο τον κόσμο αλλά δεν του επιτρέπουν να τα απολαύσει στον τόπο που γεννήθηκαν.

Ας ενωθούμε κάτω από το σύμβολο που μς ενώνει διότι όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε. Μακρυά από κάθε τι κομματικό.  Βλέπουμε καθημερινά τα απολιθωμένα συστήματα να προσπαθούν να οικιοποιηθούν την αγανάκτηση μας και να θέλουν να την κάνουν παγίδα για να μας εγκλωβήσουν ξανά.

Ένα πράγμα φοβούνται και για αυτό δίνουν φοβερή μάχη να μας αποτρέψουν να το κάνουμε.
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

Όσοι δεν μπορούν να βρίσκονται στις πλατείες για να ενισχύσουν τον ειρηνικό αγώνα για κάθαρση και αναγέννηση αυτού του τόπου ας κάνουν το εξής ως ένδειξη συμπαράστασης.

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΛΕ. ΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

mySatelite

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s