Σενάρια για την Ελλάδα. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ !


 

Σενάρια για την Ελλάδα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ !

Ειδικού Συνεργάτη

Εντύπωση προκαλεί η πρόβλεψη που γίνεται σε έκθεση της CIA για την Ελλάδα, για τον πιθανό εκτροχιασμό των διαδηλώσεων και την αναγκαστική ανάληψη της εξουσίας από το Στρατό.  Όταν η ίδια πρόβλεψη γίνεται και από έναν Ρώσο στρατηγικό αναλυτή τον Stanislav Mishin και δημοσιεύεται στην εφημερίδα  Πράβντα ήδη από τις 6 Γενάρη του 2011, γεννιούνται κάποια ερωτηματικά. 

Μήπως υπάρχει κάποιο σενάριο που υλοποιείται σε βάρος της χώρας μας; Γιατί και άλλες χώρες έχουν ίδιο και μεγαλύτερο χρέος από εμάς , αλλά δεν λαμβάνονται τέτοια δυσμενή μέτρα σε βάρος τους. 

Βέβαια, η κυβέρνηση υπέγραψε ένα απαράδεκτο Μνημόνιο ερήμην του λαού, αλλά , όπως φαίνεται και των βουλευτών της. Πήρε δυσβάσταχτα μέτρα, τα οποία γονάτισαν το λαό και δεν έφεραν κανένα θετικό αποτέλεσμα, αντιθέτως μάλιστα μεγάλωσαν το χρέος.  Ο υπουργός οικονομικών για να πείσει το λαό για τα δυσάρεστα μέτρα που έλαβε , δήλωσε πολλές φορές, ότι θα υποβάλει την παραίτηση του , αν αναγκαστεί να πάρει και άλλα.

Τώρα, ανερυθρίαστα κοιτάζει τον κόσμο στα μάτια και του σφίγγει ακόμα περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό. Δεν παίρνει κανένα μέτρο για την πάταξη της φοροδιαφυγής, δεν ενοχλεί τους έχοντες και κατέχοντες, θέλει μάλιστα να διαγράψει και τα 30 δις χρέη ορισμένων, την ώρα που εξαθλιώνει τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και μετατρέπει τους νέους ανθρώπους σε δούλους των πεντακοσίων ευρώ, χωρίς μέλλον και καμία ελπίδα.

Όλα αυτά είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν λαϊκές αντιδράσεις , γιατί η οικονομική κρίση μετατρέπεται σε κοινωνική και πολιτική.

Οι πολίτες φυσικά ασκούν το νόμιμο δικαίωμα τους που προβλέπεται από το άρθρο 120 του Συντάγματος και αντιστέκονται. Αυτή που παρανοεί και παραβιάζει το Σύνταγμα είναι η κυβέρνηση, που ψηφίζει κρυφά κατοχικές συμβάσεις.

Μήπως όλα αυτά είναι μέρος του σεναρίου που γνωρίζουν καλά κάποιοι; Γιατί δεν μπορεί, όσο ανίκανα και να είναι τα μέλη μιας κυβέρνησης να θέλουν να αυτοκτονήσουν πολιτικά. Μήπως κατευθύνονται εκούσια ή ακούσια σε αυτές τις λύσεις για να εκτροχιαστούν οι διαμαρτυρίες των πολιτών και  να γίνει ένα πραξικόπημα ,για να μας πετάξουν χρεωμένους και εξαθλιωμένους έξω από την Ε.Ε;

Πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση να σταματήσει τα ψέματα και να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Σήμερα δεκαέξι βουλευτές ζητούν να ενημερωθούν για τις νέες συμφωνίες που υπογράφει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Ελπίζουμε η πρωτοβουλία τους να είναι ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή για να προκαλέσουν κάποιες εντυπώσεις και μετά ως πειθήνια όργανα προσυπογράψουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Έχουν και έχουμε όλοι το  δικαίωμα να μάθουμε, γιατί απέτυχαν τα μέτρα και να λογοδοτήσουν επιτέλους οι υπαίτιοι της  αποτυχίας. Οι βουλευτές σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν πρέπει να είναι απλοί χειροκροτητές του εκάστοτε αρχηγού και να σκύβουν το  κεφάλι, γιατί τότε αλλάζει η μορφή του πολιτεύματος και γίνεται κοινοβουλευτική δικτατορία. Εξάλλου , «αρχή άνδρα δείκνυσι»,   πιστεύουν πάντα οι Έλληνες.

 

http://www.elzoni.gr/html/ent/140/ent.10140.asp

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s