Η καυστική απάντηση των πολιτών στο κυβερνητικό βίντεο


Η καυστική απάντηση των πολιτών στο κυβερνητικό βίντεο

Με το δικό τους τρόπο αποφάσισαν οι απλοί πολίτες να δώσουν απάντηση στο κυβερνητικό έργο, αλλά και το σχετικό βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα που επαινεί τα επιτεύγματα του ΠΑΣΟΚ τους τελευταίους 20 μήνες.

Δείτε πρώτα το βίντεο που έβγαλε το ΠΑΣΟΚ:


Δείτε ορισμένα βίντεο (Vids)

Με χιουμοριστικά βίντεο απάντησαν οι πολίτες στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης και έκανε απολογισμό του έργου της, τους τελευταίους 20 μήνες.

«Είκοσι μήνες κάναμε, όσα δεν είχαν γίνει τόσα χρόνια… Αυξήσαμε τους φόρους, φτάσαμε την ανεργία στο 30%, ανεβάσαμε το ΦΠΑ στο 23%, διαλύσαμε το σύστημα υγείας, σταματήσαμε όλα τα δημόσια έργα, υποβαθμίσαμε το εκπαιδευτικό σύστημα, αυξήσαμε την εγκληματικότητα και πολλά ακόμα, ώστε να κλείσουμε τα σπίτια σας και να δουλεύουμε με την ησυχία μας», αναφέρει ένα από αυτά.

«Βουλιάζουμε μαζι! Μέσα σε λίγους μήνες έγιναν, όσα δεν έγιναν τόσα χρόνια! Για να χρεοκοπήσουμε σίγουρα!», λέει χαρακτηριστικά ένα άλλο, κάνοντας σύγκριση των επιτευγμάτων της κυβέρνησης, όπως αναφέρονται στο βίντεο που δημοσίευσε, με την πραγματικότητα, όπως την παρουσιάζουν οι δημιουργοί του πρώτου.

«Μέσα σε λίγους μήνες έγιναν, όσα δεν έγιναν τόσα χρόνια! Για να γλιτώσουμε από τη χρεοκοπία εμείς και να πληρώσουν οι πολίτες», αναφέρει ένα τρίτο βίντεο, κάνοντας  αναφορά, μεταξύ άλλων, στην κατάσταση που επικρατεί στην Κερατέα τους τελευταίους 5 μήνες, στην ανεξέλεγκτη δράστη τρομοκρατών, στην υποβάθμιση της παιδείας, την αύξηση των φόρων.

Υπενθυμίζεται, πως το βίντεο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Μέσα σε 20 μήνες, έγιναν όσα δεν έγιναν χρόνια ολόκληρα», «για να γλιτώσουμε από τη χρεοκοπία. Εξασφαλίσαμε ένα πρωτόγνωρο μηχανισμό στήριξης ύψους 110 δισ. ευρώ και για να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας καταφέραμε την μεγαλύτερη μείωση του ελλείμματος που πέτυχε ποτέ χώρα στην ευρωζώνη».

«Για να βγούμε από την κρίση καλύτεροι ως χώρα και ως πολίτες, αφήνουμε πίσω όσα μας έβλαψαν και παλεύουμε για μια νέα νοοτροπία».

Δείτε κάποια από τα βίντεο – απαντήσεις των πολιτών:

http://news247.gr/ellada/politiki/deite_ta_xioymoristika_vinteo.1097812.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s