Αν είσαι Έλληνας….


Τολμάς και λες οτι είσαι Έλληνας.Η ψυχή και το φρόνημά σου όμως παραμένουν μακριά από τούτον τον τόπο.Σκύβεις όχι για να φιλήσεις τα ιερά τούτα χώματα,αλλά για να υποκλιθείς στο χρήμα αυτό που σου επέβαλαν οι νεοταξικοί,μη έχοντας πώς αλλιώς να σε κάμψουν.Και σ’ έχουν τυφλώσει τόσο,που μόνο με υπερηφάνεια ξέρεις να το λες κι οχι με λεβεντιά.

Και συ Έλληνα αδερφέ έχεις ένα πρότυπο που σε δίδαξαν οι πρόγονοί σου.Κι αυτό το λες σοφό,μα δεν το συμβουλεύεσαι.Το αποκαλείς αληθινό και μοναδικό.μα δεν το επιθυμείς,ούτε το επιδιώκεις.Το ονομάζεις φωτεινό κι όμως »δεν το βλέπεις».
Οφείλεις,λοιπόν,να απολακτίσεις την ιδιοτέλεια και τη φιλοκέρδεια που συνήθισες.Βρίσκεσαι σε έναν ακήρυχτο πόλεμο,όπου υψώνοντας φωνή καθαρή και παλεύοντας με νου και χέρια καθαρά θα νικήσεις.Μόνον έτσι.

Χάραξε νέα πορεία στην ιστορία σου,αλλά εχε αναμμένη τη δάδα με κείνα που σε έμαθαν,για να σου προσφέρει φως να μην παραστρατήσεις,όπως έκανες.

Θυμήσου λοιπόν και έχε το καλά στο μυαλό σου:το έθνος μας είναι ευλογημένο απ’ τον Θεό..Κι αν αυτά δεν σε συγκινούν σκέψου πως αυτός ο τόπος δεν ανήκει μόνο σε σένα.Ο Θεός σε όρισε για να τον φυλάς και να ‘σαι περήφανος γι αυτό!!!!

Ωρέλια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s