Σε ένα μήνα οι διώξεις για τα ύποπτα ματς


Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση και αναμένονται διώξεις για τους 40 ύποπτους αγώνες που περιλαμβάνονται στους φακέλους της ΟΥΕΦΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις δικαστικές αρχές το χρονικό διάστημα 15-18 Ιουλίου θα στείλουν στο «σκαμνί» της δικαιοσύνης άτομα που εμπλέκονται άμεσα.

Πρόκειται για παράγοντες ΠΑΕ και άλλα πρόσωπα του ποδοσφαίρου, τα οποία έχουν κληθεί να καταθέσουν ως ύποπτοι. Και στην περίπτωση αυτή οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα γίνει ένα ακόμη βήμα για να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο γύρω από τον τρόπο που αλλοίωνονταν τα αποτελέσματα. Λέγεται ότι έχουν δεσμευτεί και τραπεζικοί λογαριασμοί κάποιων εμπλεκομένων.

Υπενθυμίζουμε ότι στις Ιουνίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από τους εισαγγελείς του τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος σε βάρος επτά παικτών που στοιχημάτισαν σε αρκετά από 40 ύποπτα ματς στον ΟΠΑΠ και κέρδισαν μέχρι και 90.000 ευρώ. Επίσης ποινική δίωξη αλλά σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος ακόμα 8 παιχτών. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα και αναμένεται το δεύτερο.

http://www.theplayer.gr/?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=65709

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s