Τραυματισμένος σοβαρά στο Σύνταγμα άνδρας της Frontex – Τι ειναι ο Frontex;


Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φυγαδεύτηκε στις 2.30μμ στο ιατρείο του «κοινοβουλίου» , «άνδρας» πολωνικής καταγωγής , μισθοφόρος των πολυεθνικών κατοχικών στρατευμάτων της Frontex.Ο εν λόγω «άνδρας» δέχτηκε…
την επίθεση Ελλήνων την ώρα που μεταμφιεσμένος ως κουκουλοφλώρος έκανε εξορμήσεις και ρίψεις τσιμεντόλιθων απέναντι από τα ανθοπωλεία προς τις δυνάμεις των άλλων «ανδρών» των ΜΑΤ.

Ο μισθοφόρος είχε την κάλυψη τουλάχιστον 2 άλλων συναδέλφων του οι οποίοι παρακολουθούσαν ως … απλοί διαδηλωτές. Την κρίσιμη στιγμή επενέβησαν και τον έσυραν ταχύτατα προς το φυλάκιο της «βουλής» , χωρίς ωστόσο να προλάβουν τα πολλά και συντριπτικά χτυπήματα που δέχτηκε στον κορμό και στο κεφάλι.

Από τα ιατρεία της «βουλής» φυγαδεύτηκε με ασθενοφόρο χωρίς διακριτικά , πιθανόν προς ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Κι ετσι μια μερα μπηκε κι ο FRONTEX στη ζωη μας! Τι είναι;

O FRONTEX ειναι Ευρωπαϊκός οργανισμός για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά σύνορα των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης  Συστάθηκε με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2007/2004 του Συμβουλίου (26.10.2004, ΕΕ L 349/25.11.2004).

Ο FRONTEX συντονίζει την επιχειρησιακή συνεργασία μεταξύ των κρατών μελών στον τομέα της διαχείρισης των εξωτερικών συνόρων• επικουρεί τα κράτη μέλη στην εκπαίδευση των εθνικών συνοριακών φυλάκων, μεταξύ άλλων με την καθιέρωση κοινών προδιαγραφών εκπαίδευσης· πραγματοποιεί αναλύσεις κινδύνου· παρακολουθεί τις εξελίξεις των ερευνών σχετικά με τον έλεγχο και την επιτήρηση των εξωτερικών συνόρων· επικουρεί τα κράτη μέλη σε περιπτώσεις που απαιτείται αυξημένη τεχνική και επιχειρησιακή συνδρομή στα εξωτερικά σύνορα· και παρέχει στα κράτη μέλη την αναγκαία στήριξη για την οργάνωση κοινών επιχειρήσεων επαναπατρισμού.

Ο FRONTEX συνδέεται στενά με άλλους εταίρους της Κοινότητας και της ΕΕ, αρμόδιους για την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων, όπως η EUROPOL, CEPOL, OLAF, για την τελωνειακή συνεργασία και τη συνεργασία όσον αφορά τους φυτοϋγειονομικούς και κτηνιατρικούς ελέγχους, με σκοπό την προώθηση της γενικής συνοχής.

Ο FRONTEX ενισχύει την ασφάλεια των συνόρων εξασφαλίζοντας το συντονισμό των ενεργειών των κρατών μελών κατά την εφαρμογή των κοινοτικών μέτρων που αφορούν τη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων.


http://ksipnistere.blogspot.com/2011/06/frontex_16.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Ksipnistere_+%28.+.+.+.+.+.+.+++ksipnistere+_++%CE%9F+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CF%8E%CE%BD+%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CE%AF+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BD%29&utm_content=FaceBook

http://www.inews.gr/96/ki-etsi-mia-mera-bike-ki-o-FRONTEX-sti-zoi-mas-ti-einai.htm

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s