Ο Λαλιώτης ξαναπιάνει… δουλειά στο ΠΑΣΟΚ


Παρά τους κυβερνητικούς λεονταρισμούς, η χώρα έχει μπει σε προεκλογική τροχιά και πολύ σύντομα θα αναγκαστεί ο Παπανδρέου να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές. Κι αυτό θα γίνει όχι γιατί το θέλει, αλλά γιατί  το έχουν ήδη αποφασίσει οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που είναι κάθε μέρα στις πλατείες.  Σύμφωνα με πληροφορίες κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν προστρέξει, ενόψει εκλογών, στη βοήθεια του Κώστα Λαλιώτη.

Το «Θείο Βρέφος» εδώ και χρόνια παρακολουθεί εκ του μακρόθεν την πορεία του ΠΑΣΟΚ και στις κατ΄ ιδίαν του συνομιλίες δεν κρύβει την απογοήτευσή του για την πολιτική που ακολουθεί.

Ο ίδιος μπορεί να δηλώνει πως έχει «αποστρατευτεί», αλλά η κομματική του συνείδηση, λένε αυτοί που συνομιλούν μαζί του, θα τον «υποχρεώσει» να επαναδραστηριοποιηθεί για τις εκλογές.

 

http://filologos10.wordpress.com/2011/06/21/%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%E2%80%A6-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1/#more-48129

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s