ΕΠΑΦΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


 

Τηλεφωνικώς μίλησαν οι δύο… (βαρέων βαρών) παλιόφιλοι (από τις πολλές κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους στο υπουργείο Εξοπλιστικών Προγραμμάτων, ε, συγνώμη, Εθνικής Αμύνης ήθελα να πω), ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο τηλεπρόεδρος του μνημονιακού τηλεπτώματος Λά.Ο.Σ., και συμφώνησαν να ψηφιστεί το γρηγορότερο το Μνημόνιο 2(μεσοπρόθεσμο…), για «να πάρουμε τα λεφτά».

Ο μνημονιακός τηλεπρόεδρος, ως… ειδήμων ΛΑ(γ)ΟΣ προφανώς, έδωσε και… συμβουλές στον υπουργό, να είναι πλήρες το προς ψήφιση Μνημόνιο, για «να μη χάσουμε τα λεφτά» και… συμπαραστάθηκε ηθικά στον υπουργό οικονομικών της κυβέρνησης Jeffry, «ασχέτως του τι θα ψηφίσει ο ίδιος», τουτέστιν, αν δε χρειαστεί δεν θα ψηφίσει το Μνημόνιο, για να μην ξευτιλιστεί περαιτέρω. Να η σχετική είδηση:

«Για το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων μετά τις αποφάσεις που έλαβε χθες και προχθές το Eurogroup και ιδιαίτερα για την ανάγκη να έχουν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και ο εφαρμοστικός νόμος το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Καρατζαφέρης συμφώνησε λέγοντας ότι αυτό είναι απαραίτητο για να πάρουμε την πέμπτη δόση, ενώ πρόσθεσε πως, ανεξαρτήτως του τι θα ψηφίσει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει να φροντίσει ώστε να μην υπάρξει κάποιο κενό που θα μπορούσε να εκληφθεί ως άλλοθι για την αναστολή της καταβολής της 5ης δόσης του δανείου προς τη χώρα μας».

(ΥΓ): Χθες το μεσημέρι, ο τηλεπρόεδρος του τηλεπτώματος έκανε δήλωση, με την οποία ζητά: «Ας τολμήσει το ΠΑΣΟΚ να το περάσει με 180 βουλευτές, για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό». Ασφαλώς, σε μία τέτοια περίπτωση, ο τηλεπρόεδρος θα υποχρεωθεί (από τους προστάτες του) να το ψηφίσει με χέρια, πόδια και… δεκανίκια, για «να μην πτωχεύσουμε», κι ας ξεφτιλιστεί κι άλλο…

 

BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s