ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


 

 ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 

 Αφιέρωσετε λίγο το χρόνο σας να διαβάστε μόνο αυτά τα σημαντικά που αφόρα για το μέλλον μας, όταν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο.


α) Για το Ελληνικό Συντάγμα, μόλις ψηφιστεί το Μεσοπροθεσμο, θα ζητήσουν το «δήθεν» δημοψηφίσμα για την αλλαγή του Συντάγματος. ( 1ο Κεφαλαίο, Σελ. 21.)

* Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, είναι ένα νέο Σύνταγμα. (Μιλάει για νέο Σύνταγμα που οδεύει προς στην Παγκοσμία Διακυβέρνηση και κατάργηση του Έθνους μας.)
**
…όπως το άρθρο 86 σχετικά με την ποινική ευθύνη των υπουργών πρέπει να εκλείψουν οριστικά. (Άμα καταργηθεί το άρθρο θα μπούν φυλακή οι πολιτικοί και θα νομίζει ο Ελληνικός Λαός ότι έφτιαξε η ζωή του Έλληνα, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό.)
*** Γι’ αυτό και τους επόμενους μήνες ξεκινάμε έναν ευρύ,συστηματικό και απόλυτα ανοιχτό διάλογο με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, που θα καταλήξει στο σχέδιο αλλαγής του Συντάγματος. (Εδώ μιλάει για το δημοψήφισμα όταν θα γίνει και θα αποπλανηθεί απ’ τα Μ.Μ.Ε. για να πει στο Λαο «Ναι στην αλλαγή του Συντάγματος».)

Γι’ αυτό λέμε: ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ( εδώ )

β) Οι αποκρατικοποιήσεις των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου 2011 – 2015. ( με λίγα λόγια:ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ! ) – (Κεφαλαίο 3, Σελ. 57)

Υ.Γ.: ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s