Διαμαντοπούλου: «Συνωστισμός» η σφαγή στη Σμύρνη!


 

Πηγη: http://www.prionokordela.gr

Όλοι θυμόμαστε το τραγελαφικό «χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι, προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα», του βιβλίου της Ιστορίας της  ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού της κ. Ρεπούση, που περιέγραφε, με το «μοναδικό» αυτό τρόπο, τη μεγάλη σφαγή των αμάχων στη Σμύρνη, τον Αύγουστο του 1922.

Η συγγραφή του νέου βιβλίου της Ιστορίας για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού ανατέθηκε σε νέα ομάδα ιστορικών, υπό τον καθηγητή Νεώτερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Κολιόπουλο. Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο το ενέκρινε, αλλά η κ. Διαμαντοπούλου το απέρριψε και το απέσυρε με συνοπτικές διαδικασίες!

Ο λόγος; To νέο βιβλίο τολμούσε να περιγράφει ως διωγμό τη Μικρασιατική Καταστροφή, αντί για συνωστισμό! Και δεν φτάνει αυτό, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, χαρακτηρίζοντας την Επανάσταση του 1821 ως «Μεγάλη Επανάσταση», σε αντίθεση με το προηγούμενο «σύγγραμα» της κ. Ρεπούση, που μας εξιστορούσε πόσο καλά τα πέρναγαν οι Έλληνες επί τουρκοκρατίας.

Αυτό θα πει δημοκρατία… ‘Η περιγράφεις το διωγμό στη Σμύρνη ως συνωστισμό ή το βιβλίο σου πάει στα σκουπίδια!

Ντροπή σας, κ. Διαμαντοπούλου! Τόσο φιλοτουρκική εκπαιδευτική μεταρρύθμιση ούτε οι κατακτήτες επί τουρκοκρατίας δεν επιβάλανε…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Διαμαντοπούλου: «Συνωστισμός» η σφαγή στη Σμύρνη!

  1. Κ.Bilderberg…ως απόγονος Σμυρνιών, που έχει ακούσει από τους ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ την ιστορία που εσείς και οι συνένοχοι σας προσπαθείτε να ακυρώσετε, της σφαγής των Ελλήνων στη Σμύρνη το 1922, σας λέω ότι ΞΕΚΑΘΑΡΑ είστε ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ και ουδέ μία σχέση έχετε με Ελληνίδα! Τι δουλειά έχετε να είστε εσείς επί κεφαλής του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Υπουργείου Παιδείας; Ποιός έδωσε σε εσάς και τους κολλητούς σας το δικαίωμα κ. Bilderberg να προσπαθείτε να ισοπεδώσετε και να αλλάξετε με κάθε τρόπο τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ Ιστορία, όπως συμφεροντολογικά σας βολεύει; Δεν πάτε στο “think tank” σας την Bilderberg μόνιμα, αφού για αυτήν δουλεύετε, να ησυχάσουμε από την προδοτική στάση σας απέναντι στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ πατρίδα; Άντε αδειάστε μας τη γωνιά επιτέλους γιατί τη μολύνετε με την παρουσία σας και μόνο!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s