Βρέθηκε το αντρικό αντισυλληπτικό;


Έρχεται το αντρικό αντισυλληπτικό made in Indonesia που υπόσχεται να βάλει τέρμα στα προφυλακτικά. Και όταν λέμε made in Indonesia δεν εννοούμε από κάποια τοπική φαρμακοβιομηχανία αλλά από τη γη της…
Ινδονησίας.

Και το όνομα αυτού Gandarusa. Πρόκειται για ένα πανύψηλο θάμνο που ενδεχομένως να αποτελέσει το καλύτερο ιατρικό/ σεξουαλικό νέο που έχει ακούσει η ανθρωπότητα εδώ και πάρα πολύ καιρό: οι άνδρες απέκτησαν το δικό τους, ολόδικό τους αντισυλληπτικό! Ή, τουλάχιστον, έτσι θέλουν οι επιστήμονες να ελπίζουν.

Το φυτό Gandarusa δεν επηρεάζει τις ανδρικές ορμόνες αλλά αλλάζει τη χημική σύσταση του κάθε σπερματοζωαρίου καθιστώντας το ανίκανο να εισχωρήσει στο περίβλημα του ωαρίου και να το γονιμοποιήσει.

Σύμφωνα με τον Dr. Dyan Pramesti, επικεφαλής της κλινικής δοκιμής: «Το gandarusa επηρεάζει το ένζυμο που βρίσκεται στην κεφαλή του σπερματοζωαρίου. Το ένζυμο αυτό είναι απαραίτητο για να μπορέσει το σπερματοζωάριο να παρεισφρήσει στο περίβλημα του ωαρίου. Αν το ένζυμο δεν είναι ενεργό ή έχει μειωμένη ικανότητα το σπερματοζωάριο δεν μπορεί να εισχωρήσει».

Αυτή η συναρπαστική ανακάλυψη κάνει τον επιστημονικό κόσμο να πιστεύει πως το gandarusa θα γίνει το πιο επιτυχημένο αντισυλληπτικό για άνδρες. Όσο για τα αποτελέσματά του και τη διάρκειά τους δεν υπάρχει ουδείς λόγος ανησυχίας. Δεν διαρκούν για πάντα αλλά ξεπερνιούνται δύο μήνες μετά την παύση της χρήσης του και οι άνδρες επανέρχονται στην πρότερη γόνιμη κατάστασή τους.

Θέλετε κι άλλα ευχάριστα νέα; Το gandarusa δεν έχει side effects/παρενέργειες.

Στην Ινδονησία προγραμματίζουν να το κυκλοφορήσουν στα φαρμακεία στις αρχές του επόμενου έτους και εμάς εδώ στον σύγχρονο δυτικό κόσμο μας τρώει η αγωνία αν θα βρεθεί και στα δικά μας. Τι πιο ευχάριστο από το να μην κινδυνεύει μια γυναίκα από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και να μην χρειάζεται να κινδυνεύσει και η υγεία της από τα side effects που έχουν τα γυναικεία αντισυλληπτικά χάπια.

http://nuxtopoulia.blogspot.com/2011/07/blog-post_7562.html#more

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s