Τα παπούτσια που …μεγαλώνουν μαζί με το πόδι!


 

Χαρά θα δώσει στους γονείς σ’ όλο τον κόσμο η είδηση ότι κατασκευάστηκαν παπούτσια που «ακολουθούν» το μεγάλωμα του ποδιού των παιδιών. Τα «θαυματουργά» αυτά παπούτσια της εταιρείας Inchworm βγήκαν στην αγορά της Βρετανίας το Φεβρουάριο και κατέκτησαν όχι μόνο τους γονείς, αλλά και τα παιδιά. Γι’ αυτό, άλλωστε, μέσα σε ελάχιστο διάστημα πουλήθηκαν πεντακόσια ζευγάρια παπούτσια.

Η ειδική τεχνολογία iFit, στην οποία βασίζονται τα παπούτσια Fat Shoes Day, έφερε την επανάσταση στο χώρο του παιδικού παπουτσιού γιατί…

έχει το ατού, αφενός, να κάνει το παπούτσι να παίρνει εύκολα τη φόρμα του ποδιού του παιδιού και, αφετέρου, να «μεγαλώνει» μαζί με το πόδι του.

Ο Πίτερ Κρεγκ, μάνατζερ της Inchworm, δήλωσε: «Τα πρωτοποριακά παπούτσια της νέας μας σειράς κάνουν τη ζωή των γονέων πιο εύκολη γιατί μπορούν και μεγαλώνουν κατά 3,5 νούμερα, καλύπτοντας έτσι για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα τις ανάγκες των παιδιών και μειώνοντας σημαντικά τα οικογενειακά έξοδα, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν πολλά παιδιά».

Τα Fat Shoes Day κυκλοφορούν σε τρία διαφορετικά μοντέλα, καθένα από τα οποία βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα και κοστίζουν γύρω στα 70 ευρώ το ζευγάρι.

 

http://www.koulo.gr/2011/08/blog-post_9693.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s