Έχετε «ιδιαίτερες» ψυχικές ικανότητες; Κάντε το τεστ.


  Οι «ιδιαίτερες» ψυχικές ικανότητες δεν είναι κάτι που συναντάμε συχνά. Οι άνθρωποι που τις έχουν συνήθως το γνωρίζουν αφού από πολύ μικρή ηλικία αντιλαμβάνονται πως διαθέτουν κάτι «διαφορετικό» από τους άλλους. Μια υπερ- αντίληψη της πραγματικότητας, θαρρείς και δεν λειτουργούν μόνο με τις πέντε γνωστές ανθρώπινες αισθήσεις..

Σε αντίθεση με το «τρίτο μάτι» και την διαίσθηση – που τα διαθέτουμε όλοι και είναι στο χέρι μας αν και πόσο θα τα αναπτύξουμε – οι «ψυχικές ικανότητες» εμφανίζονται σε λίγους ανθρώπους και υπάρχουν είτε το θέλουν είτε όχι οι «κάτοχοί» τους.

Κάποιοι επιλέγουν να τις καταπιέσουν και να κάνουν πως δεν τις βλέπουν. Κάποιοι άλλοι μαθαίνουν να ζουν με αυτές. Ευχή ή κατάρα, όλα δείχνουν  πως μάλλον υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι που διαθέτουν περισσότερες από πέντε αισθήσεις.

Το τεστ «Έχετε «ιδιαίτερες» ψυχικές ικανότητες», μπορεί να σας δείξει αυτό που ήδη γνωρίζετε ή να σας θυμίσει ψυχικά  «χαρίσματα» που θέλετε να ξεχάσετε. Μπορεί πάλι να σας αποκαλύψει πράγματα που δεν είχατε φανταστεί για τον εαυτό σας. Καλή επιτυχία!

http://www.pyles.tv/News/Anexigita-fainomena/psychic_abilities_test_keimeno.aspx

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s