Στόχος των Anonymous το Facebook


Στο στόχαστρο των Anonymous μπαίνει το Facebook, με βίντεο που ανήρτησαν στο διαδίκτυο να αποτελεί κάλεσμα σε επίθεση στην πλατφόρμα του κοινωνικού δικτύου στις 5 Νοεμβρίου 2011. 

«Το μέσο επικοινωνίας που αγαπάτε τόσο πολύ θα καταστραφεί», σημειώνει στο βίντεο ο ομιλητής που χρησιμοποιεί μηχανισμό αλλοίωσης φωνής.

Απευθύνει μάλιστα πρόσκληση σε όσους παρακολουθήσουν το βίντεο να συμμετέχουν στο σκοπό για χάρη της προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων.

«Ό,τι κάνετε στο Facebook, μένει στο Facebook ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις προστασίας σας και είναι αδύνατο να διαγράψετε το προφίλ σας.

Ακόμα και αν το διαγράψετε, όλα σας τα στοιχεία παραμένουν στο Facebook και μπορούν να ανακτηθούν οποιαδήποτε στιγμή», σημειώνει.

http://www.triklopodia.com/2011/08/stochos-ton-anonymous-to-facebook.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s