«Κλείνει» το κόμμα η Ντόρα;


Εισηγήσεις μέχρι και για την αναστολή της λειτουργίας του κόμματός της, δέχεται, η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά (και) τα απογοητευτικά αποτελέσματα, που προέκυψαν από την κατά παραγγελία δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Focus, για λογαριασμό της «Δημοκρατικής Συμμαχίας». Το κόμμα της Ψηλής, δεν δείχνει να έχει καμία δυναμική.

Η πρώην υπουργός και τα επιχειρήματά της, δεν πείθουν. Και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Μπακογιάννη, έχει να αντιμετωπίσει και την δημοσκοπική ανάκαμψη της Ν.Δ., γεγονός που την συρρικνώνει ακόμη περισσότερο. Έχοντας ως δεδομένα τα παραπάνω, στο εσωτερικό της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», έχουν αρχίσει οι γκρίνιες, που φτάνουν μέχρι και στις εισηγήσεις για την αναστολή λειτουργίας της «ΔΗ.ΣΥ». Εδώ που τα λέμε, το καλύτερο δώρο που θα είχε να κάνει η Ντόρα, στον εαυτό της, ήταν να αποσυρθεί, πριν μετρηθεί…

ΑΞΙΖΕΙ: Ένας από τους λόγους που μπορεί να οδηγήσουν στην αναστολή λειτουργίας της «ΔΗ.ΣΥ.» σχετίζεται και με τα οικονομικά του κόμματος. Τα ποσοστά που συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις το κόμμα της Ντόρας, απομακρύνουν τους επιχειρηματίες, στους οποίους «επένδυε» για στήριξη η Ψηλή.

 

http://www.tsantiri.gr/blog/klini-to-komma-i-ntora.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s