Μαρμελάδα με σάρκα από καρπούζι


Απίθανη γεύση και χρώμα. Μαρμελάδα από καρπούζι, ιδανική για το πρωινό σας!

Υλικά:

ένα κιλό ψίχα καρπουζιού καθαρισμένη
600-700 γρ. ζάχαρη
χυμό από ένα λεμόνι

Εκτέλεση:

Βάζουμε το καρπούζι κομμένο σε μέτρια κομμάτια (αφού του έχουμε βγάλει όλα τα κουκούτσια ) μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό από το μισό λεμόνι σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε όλο το βράδυ.

Την άλλη μέρα βάζουμε την κατσαρόλα μας σε μέτρια φωτιά με τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού και πατάμε τα κομμάτια με αυτό που λιώνουμε τον πουρέ αφήνοντας μερικά κομματάκια. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η μαρμελάδα μας (το καρπούζι θα βγάλει αρκετό νερό αλλά μη φοβηθείτε! )

Πηγή: sintagespareas.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s