Τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας διαψεύδουν τον κ.Λοβέρδο


Κ. Λοβέρδος πάλι κατηγορεί και ψεύδεται ακόμη και στα στοιχεία του Υπουργείου του. Πιο συγκριμένα :

1) Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)καθορίζει ότι χρειάζονται 18.000 ειδικοί Ιατροί στο ΕΣΥ για τα τηρούνται τα ελάχιστα πρότυπα ασφαλείας.Εμείς έχουμε 12.000 ειδικούς Ιατρούς άρα μας λείπουν 6.000, δηλαδή έχουμε -6.000 Ιατρούς στο ΕΣΥ. Ο κ. Λοβέρδος ψεύδεται λέγοντας έχουμε πολλούς και δε θα προσλάβω κανέναν???

2)Έχουμε 40.000 νοσηλευτές σύμφωνα με τα στοιχεία του Λοβέρδου για 35.000 κλίνες. Δηλαδή 1,15 νοσηλευτές/1 κρεβάτι ΕΣΥ. Δηλαδή πόσους παραπάνω θέλει …όταν πολλούς τους έχουν κάνει διοικητικούς για ψηφοθηρικούς λόγους. Να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους και καλύτερη κατανομή κ. Λοβέρδο!!!

3)Διοικητικοί+τεχνικοί=20.000 άτομα στο ΕΣΥ…. Αυτούς τους παραπανίσιους γιατί τους ξεχνάει ο κ Λοβέρδος??? Μάλιστα θέλει να φέρει 5.000 από άλλες υπηρεσίες για να τους βοηθάει ….αν είναι δυνατόν!!! Επίσης, το σέρβις των μηχανημάτων τον έχουν ειδικές εταιρίες.

4)Κάποτε έλεγε θα παραιτηθώ αν δε έχει παντού ηλεκτρονική συνταγογράφηση σε όλα τα ταμεία μέχρι τον Απρίλιο του 2011…δεν έγινε και φυσικά δεν έχει παραιτηθεί.

5)Έλεγε θα κάνει κεντρικά αγορές υλικών με ανοιχτούς διαγωνισμούς …ακόμα τους περιμένουμε …και όλοι οι Διοικητές του αγοράζουν ό,τι θέλουν από μόνοι τους σε τιμές ό,τι θέλουν.

Κάτι δεν πάει καλά στο Υπουργείο Υγείας και στον κ Λοβέρδο. Λύσεις υπάρχουν κ Λοβέρδου αλλά κοστίζουν…. Τα ψέματα τελείωσαν κ Λοβέρδο.

Αναγνώστης

Αναρτήθηκε από tromaktiko

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s